Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cabral a spus adevarul despre relatia de 14 ani cu Andreea Ibacka: Timp nu mai e

Playtech Playtech,
Cabral a spus adevarul despre relatia de 14 ani cu Andreea Ibacka: Timp nu mai e

Cabral vine cu detalii picante despre relatia de 14 ani cu Andreea. Cum s-au remarcat cei doi soti si cum a reusit cunoscutul prezentator de televiziune sa o cucereasca pe iubita actrita? Cabral, despre relatia cu Andreea. Cum a reusit sa o cucereasca pe sotia sa? Viata lor arata ca un scenariu de film romantic. continuă pe Playtech

Accident grav in Prahova. Un copil de 14 ani, inconstient. Un elicopter SMURD intervine

Un copil in varsta de 14 ani si o tanara de 27 de ani au fost grav raniti intr-un accident petrecut miercuri pe DN1B, in judetul Prahova. Baiatul este in stare critica, iar femeia are un traumatism la cap. Un eicopter SMURD a fost solicitat la fata locului pentru a prelua ranitii.

Ce spune Antonia despre relatia cu Velea, dupa 8 ani de iubire

Antonia Iacobescu isi reinnoieste declaratiile de dragoste pentru Alex Velea. Desi formeaza un cuplu de 8 ani, cantareata se lupta si acum cu divortul de italianul Vincenzo Castellano, cu care are un copil.

Neti Sandu, adevarul despre parul ei. Femeile o vor invidia pentru norocul ei

Neti Sandu nu s-a schimbat prea mult in cei 25 de ani de cariera la Pro TV, iar, pana de curand, cel mai mare mister din jurul ei a fost, fara indoiala, motivul pentru care opteaza de atatia ani pentru aceeasi tunsoare. Vedeta a facut, in sfarsit, lumina in cazul celebrei coafuri care a consacrat-o.

Un baiat de 14 ani a furat o masina, a lovit doi pietoni pe trecere si apoi a fugit de la locul accidentului

Adolescentul de 14 ani, impreuna cu un prieten de 18 ani, au furat masina, lasata nesupravegheata si cu cheile in contact, de pe o strada din Bucuresti. Cei doi au plecat apoi intr-o plimbare pe strazile orasului, pana cand, la o intersectie, soferul a dat cu masina peste doi pietoni.

VIDEO Adevarul despre Ceausescu si bombele nucleare. Ce punea la cale, de fapt, dictatorul pentru popor

La un moment dat, puterile occidentale au avut suspiciuni privitoare la intentia lui Ceausescu de a detine arme nucleare, dar si sa faca din Romania o forta militara de temut in estul Europei. Pesemene ca dictatorul roman si-a dorit ca Romania socialista sa ajunga candva chiar liderul tarilor comuniste si sa ia fata URSS-ului si .

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

Intel a lansat o noua generatie de procesoare si a schimbat logo-ul pentru prima oara dupa 14 ani

Intel a anuntat o noua generatie de procesoare, sub numele Tiger Lake cu care spera sa recastige cota pierduta in ultimii ani cand a avut si probleme cu fabricatia altor procesoare, ceea ce a adus intarzieri. Compania a anuntat si ca isi schimba logo-ul, fiind pentru a treia oara in istoria sa cand face asta.

Violeta Alexandru, adevarul despre majorarea pensiilor: PSD alimenteaza o stare de tensiune

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit miercuri seara despre majorarea pensiilor, insistand asupra faptului ca atatpensiile, cat si alocatiile de stat pentru copii vor fi platite la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )