Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cadavrul unui barbat cazut dintr-un avion, gasit intr-o gradina din Londra

Hotnews Hotnews,
 Cadavrul unui barbat cazut dintr-un avion, gasit intr-o gradina din Londra

Trupul unui presupus pasager clandestin care ar fi cazut de pe trenul de aterizare al unui avion a fost gasit intr-o gradina din Londra, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Cadavrul unui pasager clandestin cazut dintr-un avion, gasit intr-o gradina din Londra

Cadavrul unui presupus pasager clandestin care ar fi cazut de pe trenul de aterizare al unui avion a fost gasit intr-o gradina din Londra, potrivit BBC.

CEDO i-a dat castig de cauza unui barbat din Ungaria, dupa ce i s-a montat fortat un cateter urinar pentru un test de alcoolemie

Ungaria a fost condamnata, marti, de Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru tratament inuman si dragradant, dupa ce unui barbat i s-a montat fortat un cateter urinar pentru a i se testa alcoolemia, relateaza AFP.

Ordin de protectie provizoriu, emis de politisti pe numele unui barbat agresiv

Un barbat din localitatea Ograda, acuzat de agresiune impotriva concubinei sale, a fost o oblogat de politisti sa paraseasca temporar locuinta si sa pastreze o distanta minima de 50 de metri fata de victima. Pe 1 iulie, in jurul orei 18. 00, o femeie de 34 de ani, din localitatea ograda, a alertat Politia ca a fost batuta de concubinul sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )