Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cadavrul unui barbat, descoperit pe lacul din parcul IOR

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui barbat, descoperit pe lacul din parcul IOR

Un barbat cu varsta de aproximativ 35 de ani a fost gasit plutind in lacul parcului IOR, din Capitala. in jurul orei 7, o persoana a sunat la 112 pentru a anunta ca vede o persoana plutind in apa. in. continuă pe Antena3

Unui barbat care a sunat la 112 sa reclame un sofer beat i s-a raspuns inchide, domnule, ca tii linia ocupata!. Ulterior, soferul a cauzat un accident foarte grav

Politistii din judetul Ialomita au inceput o ancheta dupa ce un dispecer 112 a preluat apelul unui barbat din comuna ialomiteana Reviga si i-ar fi spus inchide domnule, ca tii linia ocupata!. Apelantul sesiza faptul ca un sofer beat isi face de cap prin comuna. Ulterior, acesta ar fi fost implicat intr-un accident cu un mort si doi raniti, arata Mediafax.

Ancheta in Ialomita: Unui barbat care a sunat la 112 i s-ar fi raspuns inchide domnule, ca tii linia ocupata Apelantul sesiza un sofer beat, implicat ulterior intr-un accident cu un mort si doi raniti

Politistii din judetul Ialomita au inceput o ancheta dupa ce un dispecer a preluat apelul unui barbat din comuna Reviga si i-ar fi spus inchide domnule, ca tii linia ocupata!. Apelantul sesiza un sofer beat, implicat ulterior intr-un accident cu un mort si doi raniti, transmite Mediafax.

La 52 de ani, arata ca la 25: care sunt secretele unui barbat trecut de prima tinerete

In functie de stilul de viata, gene si afinitatea pentru sport si diete, batranetea poate sa te ocoleasca, dupa cum se poate vedea in cazul barbatului in imaginile alaturate. Povestea tanarului a devenit virala, in momentul in care a intrat in ecuatie varsta fotomodelului. Daca a existat vreodata o fantana a tineretii, este clar ca .

MARILEN PIRTEA: Raportul FMI confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi tot mai scumpe

Deputatul liberal Marilen Pirtea, vicepresedintele Camerei deputatilor, a spus ca inceputul lunii septembrie amplifica semnele despre sanatatea precara a economiei romanesti, dupa ce expertii de la BNR au indicat existenta unor premise ale declansarii crizei fiscal-bugetare, fapt reiterat si de documentul FMI, care confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi foarte scumpe.

Barbat gasit impuscat la Ialoveni

Cadavrul unui barbat care prezenta o plaga penetranta, posibil provocata de o impuscatura, a fost gasit in extravilanul satului Razeni, raionul Ialoveni. Silvia Vetcu, ofiter de presa al Inspectoratului de Politie Ialoveni, a declarat pentru IPN ca apelul la 112 a parvenit pe 2 septembrie, la ora 07.

Cazul aiuritor al unui barbat care a chemat Politia ca sa intre in casa dupa ce judecatorii au emis un ordin de protectie impotriva sa

Un barbat de 32 de ani este cercetat pentru incalcarea ordinului de protectie dupa ce s-a imbatat si a sunat la 112, cerand permisiunea sa intre in locuinta sa.

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea unui barbat, suspectat de lovirea unei femei

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea barbatului din imagini, suspect de lovirea unei femei de 33 de ani, infractiune savarsita in data de 27 iulie, intr-un centru comercial din Sectorul 6.

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o femeie intr-o cafenea din Sectorul 6

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )