Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o femeie intr-o cafenea din Sectorul 6

Antena3 Antena3,
Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o femeie intr-o cafenea din Sectorul 6

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,. continuă pe Antena3

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea unui barbat, suspectat de lovirea unei femei

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea barbatului din imagini, suspect de lovirea unei femei de 33 de ani, infractiune savarsita in data de 27 iulie, intr-un centru comercial din Sectorul 6.

Politia Capitalei, mesaj catre cetateni: Un barbat este cautat pentru ca ar fi lovit o femeie intr-o cafenea. il recunoasteti? (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,.

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII: Licitatie pentru construirea unui nou stadion la Timisoara

Compania Nationala de Investitii CNI) a alocat 700. 000 de lei si a lansat o licitatie pentru intocmirea documentatiei necesare in vederea construirii unei noi arene sportive, la Timisoara, cu 30. 000 de locuri, pe locul actualului stadion, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )