Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un lan de porumb. Ar putea fi vorba despre un paznic disparut de sase luni

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un lan de porumb. Ar putea fi vorba despre un paznic disparut de sase luni

Descoperire socanta intr-un lan de porumb, la marginea localitatii Sarulesti, din judetul Calarasi. Cadavrul unui barbat a fost gasit de soferul combinei care aduna cocenii de pe camp. Se. continuă pe Antena3

Descoperire macabra pe malul unui rau. Cadavrul unui barbat, fara degetele de la maini, a declansat o ampla ancheta

Descoperire macabra, marti, in comuna prahoveana Poienarii Burchii, unde, pe malul raului Ialomita a fost gasit cadavrul unui barbat. Starea avansata de putrefactie a corpului si lipsa actelor face imposibila identificarea persoanei. in plus, dupa o prima examinare, pe corpul victimei au fost identificate urme de violenta.

Alerta in Austria! Cadavrul unui celebru afacerist roman, gasit vanat si plin de sange in apartamentul sau in Viena

Autoritatile vineze sunt in alerta dupa ce un afacerist roman a fost gasit mort in apartamentul sau. Costica Porime, fost sef al Corpului de Control al Guvernului este omul de afaceri in.

Un profesor din Prahova a fost gasit impuscat. Pare o sinucidere

Un barbat in varsta de 42 de ani din orasul Breaza a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia.

ULUITOR! O radiografie incredibila a dezvaluit o cana blocata in bazinul unui barbat (FOTO)

Un incident extrem de bizar a facut inconjurul lumii. Radiografia bazinului unui barbat din China a devenit virala dupa ce medicii care l-au consultat au descoperit o canda cu un diametru de 7 cm blocata.

Ce au descoperit politistii in locuinta unui barbat: Ar fi introdus in tara fara drept bunurile descoperite

Politistii au descins in casa unui barbat de 32 de ani de unde au ridicat mai multe arme si munitii. Barbatul este cercetat pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Jurnalistul TVR, disparut in urma cu doua luni, a fost gasit mort

Jurnalistul Bardocz Sandor a fost gasit mort, la aproape doua luni de la disparitia sa. Trupul fostului redactor sef al sectiei maghiare de la TVR Cluj a fost gasit pe un camp, sub un nuc de care s-ar fi.

Un sofer de TIR a fost gasit mort in cabina, la punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Inspectorul sef al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj, a declarat vineri ca un sofer de tir, cetatean strain, a fost gasit decedat de politistii de frontiera giurgiuveni in cabina camionului pe care il conducea, in incinta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Nepotul ministrului Petre Daea a fost gasit mort: Noi informatii despre jurnalistul Marius Daia (FOTO)

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit decedat in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin. in varsta de 35 de ani, barbatul ramasese recent fara serviciu,.

SOC in familia ministrului Daea: Nepotul i-a fost gasit MORT in casa!

Soc si doliu in lumea politica din Romania: nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost gasit mort in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur.

Perchezitie la locuinta unui barbat suspectat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Un galatean de 51 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce politistii au gasit la locuinta sa o pusca de tir sportiv cu aer comprimat si sute de alice. Arma si munitia au fost ridicate de oamenii legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )