Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un profesor din Prahova a fost gasit impuscat. Pare o sinucidere

România Liberă România Liberă,
Un profesor din Prahova a fost gasit impuscat. Pare o sinucidere

Un barbat in varsta de 42 de ani din orasul Breaza a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia. continuă pe România Liberă

Prahova: Profesor in varsta de 42 de ani, gasit impuscat. Prima ipoteza este aceea a unei sinucideri

Un barbat in varsta de 42 de ani din orasul Breaza, judetul Prahova, a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia, scrie News. ro. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul, care era profesor, s-a sinucis.

Profesor in varsta de 42 de ani, gasit iMPUSCAT! Crima sau sinucidere?

Un barbat in vartsta de 42 de ani din Breaza Prahova), a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia. Prima ipoteza a.

Ce face un profesor din Bucuresti pentru a-si cunoaste bine elevii: Lucrez intr-o scoala de stat. Am 32 de copii in clasa. Mi-am dat seama ca...

Un profesor din Bucuresti stie ca un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil. Jocul Cups ii atrage pe copii. Acestia isi dezvolta indemanarea si.

Jurnalistul TVR, disparut in urma cu doua luni, a fost gasit mort

Jurnalistul Bardocz Sandor a fost gasit mort, la aproape doua luni de la disparitia sa. Trupul fostului redactor sef al sectiei maghiare de la TVR Cluj a fost gasit pe un camp, sub un nuc de care s-ar fi.

Un sofer de TIR a fost gasit mort in cabina, la punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Inspectorul sef al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj, a declarat vineri ca un sofer de tir, cetatean strain, a fost gasit decedat de politistii de frontiera giurgiuveni in cabina camionului pe care il conducea, in incinta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un lan de porumb. Ar putea fi vorba despre un paznic disparut de sase luni

Descoperire socanta intr-un lan de porumb, la marginea localitatii Sarulesti, din judetul Calarasi. Cadavrul unui barbat a fost gasit de soferul combinei care aduna cocenii de pe camp. Se.

Nepotul ministrului Petre Daea a fost gasit mort: Noi informatii despre jurnalistul Marius Daia (FOTO)

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit decedat in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin. in varsta de 35 de ani, barbatul ramasese recent fara serviciu,.

SOC in familia ministrului Daea: Nepotul i-a fost gasit MORT in casa!

Soc si doliu in lumea politica din Romania: nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost gasit mort in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur.

PANICA la un SPITAL din Prahova. Mai multe persoane BLOCATE in LIFT

Un incident periculos a avut loc, marti, la un Spital din Campina, judetul Prahova. Aproape 20 de persoane, inclusiv zece copii, au ramas blocate in in liftul Spitalului Municipal.

Un primar a fost ucis intr-un cimitir. Barbatul a fost gasit cu gatul taiat

Crima oribila in Belgia. Primarul orasului Mouscron a fost ucis intr-un cimitir. Alfred Gadenne a fost gasit mort, printre morminte, avand gatul taiat, informeaza The Telegraph. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )