Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cade Guvernul Orban? Tariceanu: Iohannis o cauta cu lumanarea

Antena3 Antena3,
Cade Guvernul Orban? Tariceanu: Iohannis o cauta cu lumanarea

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat duminica seara, la Antena3, ca sunt sanse ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban sa treaca in luna august. continuă pe Antena3

Guvernul Orban a renuntat la restrictiile suplimentare pentru plaje. Raed Arafat (DSU): Propunerea a avut logica ei, dar deja exista regulamente suficiente

Propunerile de restrictii suplimentare pentru plajele de pe litoralul romanesc au fost eliminate din forma finala a hotararii adoptate de Guvernul Orban, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

TARICEANU: Iohannis vrea alegeri anticipate

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca presedintele Klaus Iohannis a avut azi un discurs virulent pentru a provoca alegeri anticipate, conform Agerpres.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

PSD: Guvernul Orban taie prin OUG salariile romanilor cu 12%

Social-democratii au transmis ca Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12% fiindca asta inseamna adoptarea modelului german de program flexibil, care permite companiilor sa reduca la jumatate norma de lucru a angajatilor, primind o subventie de la stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )