Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cadou neasteptat de la Simona Halep. Ce a primit o batrana de 84 de ani din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cadou neasteptat de la Simona Halep. Ce a primit o batrana de 84 de ani din Bucuresti

Simona Halep i-a facut o bucurie nesperata unei batrane de 84 de ani din Bucuresti. Violeta Calinescu, fost medic de profesie si sotul ei sunt mari suporteri ai campioanei si isi doreau cu ardoare un suvenir de la tenismena. continuă pe Antena3

Batrana de 84 de ani, imobilizata la pat, violata de stranepot. Cine l-a dat pe mana politistilor

Un caz socant s-a petrecut in judetul Valcea, in noaptea de 28 29 mai. O batrana de 84 de ani, imobilizata la pat, a fost abuzata sexual de un stranepot cu 60 de ani mai tanar.

Simona Halep: M-am gandit si la retragere, sa fiu sincera. Am 24 de ani de tenis

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, a anuntat ca se va retrage din sport in momentul in care va iesi din Top 10 mondial. Ea considera ca mai poate performa doi-trei ani la cel mai inalt nivel. indragita sportiva vorbeste despre dificultatile din cariera sa, dar si despre norocul de a avea alaturi oamenii potriviti.

DigiSport: Nu este doar Simona Halep. Italienii scriu despre cealalta stea a tenisului din Romania: Momente minunate, dar si de intuneric

Nu este doar Simona Halep: Sorana Cirstea, cealalta stea a Romaniei este titlul unui material scris de italienii de la Tennis Circus, publicatie care apartine de Gazzetta dello Sport.

Departe de tenis, Simona Halep face dezvaluiri emotionante: Si nu o spun acum ca am reusit (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, e de parere ca tatal sau, Stere, nu a crezut niciodata ca ea o sa ajunga atat de departe. Detinatoarea celui mai prestigios trofeu din sportul alb, WTA.

Simona Halep spune ca 90 la suta dintre meciuri sunt castigate dinainte

Jucatoarea Simona Halep este de parere ca factorul mental face diferenta in jocul de tenis.

Simona Halep s-a gandit la retragerea din tenis: Cred ca o sa trag pe dreapta

Jucatoarea Simona Halep a avut timp sa-si puna gandurile in ordine in ultimele doua luni de inactivitate impusa de contextul social actual.

Simona Halep se va retrage din tenis cand va iesi din top 10 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, a anuntat intr-un interviu ca se va .

Linia invizibila care face diferenta dintre un sportiv si un campion - Simona Halep, retragerea, motivatia unui nou Grand Slam si viata ca o izolare

Drumul spre marea performanta este pavat cu sudoare, durere si multa disciplina. Pe langa toate acestea, lupta cu demonii interiori da, de multe ori, masura valorii. Simona Halep si-a implinit visul carierei pe zgura fierbinte de la Paris, iar acum vorbeste deschis despre ceea ce o motiveaza inca. in plus, campioana de la Wimbledon contureaza alte borne importante ale vietii: retragerea, dezvoltarea emotionala si viata ca o izolare, dar nu doar pe timpul pandemiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )