Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce cadou a primit Ludovic Orban de Mos Nicolae

Antena3 Antena3,
Ce cadou a primit Ludovic Orban de Mos Nicolae

Ludovic Orban a primit un cadou inedit de Mos Nicolae. Dupa ce s-a aflat ca premierula castigat in ultima vreme 3. 000 lei pe luna, bani din care si-au asigurat traiul zilnic atat el cat si sotia sa casnica,. continuă pe Antena3

MOS NICOLAE, traditii si obiceiuri. Ce este strict interzis sa oferi drept cadou in aceasta zi? Aduce ghinion

Sarbatorit de crestini pe 6 decembrie, Sfantul Nicolae este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti sfinti. Este iubit de copii, carora le aduce cadouri, dar si de cei mai sarmani, pe care ii.

Cadou de Mos Nicolae: O carte frumoasa, cinste cui te-a scris, cinste cui te-a cantat, cinste cui te-a editat: Editura Didactica, Doamna Directoare Maria Nistor

Asadar, un dar de Mos Nicolae, o carte atat de frumoasa, dedicata ,,Totusi toamnei si inspirata de marea poezie de iubire a marelui poet Adrian Paunescu, editata ca un obiect de arta, de pastrat mereu pe noptiera, aproape de visurile frumoase pe care le meritam intr-o lume care pare sa fi uitat ca exista si suflet, ca mai exista si iubire, ca mai exista si anotimpuri cu farmecul lor unic inca,.

Cat dam pe cadourile de Mos Nicolae. Anul acesta un roman din 10 nu va cumpara nici macar un cadou

Conform datelor celui mai recent studiu de piata realizat de catre MEDNET Marketing Research Center, 89,6% dintre persoanele din mediul urban intentioneaza sa cumpere cadouri de Mos Nicolae pentru cei dragi.

Bugetul mediu pentru cadourile de anul acesta de Mos Nicolae este de aproximativ 355 lei. Un roman din 10 nu va cumpara anul acesta niciun cadou (studiu de piata)

Conform datelor celui mai recent studiu de piata realizat de catre MEDNET Marketing Research Center, 89,6% dintre persoanele din mediul urban intentioneaza sa cumpere cadouri de Mos Nicolae pentru cei dragi. Si in acest an, cadourile preferate raman dulciurile 72,5%), urmate de jucarii 44,2%) si de articole de imbracaminteincaltaminte 41,8%). De asemenea, se vor oferi si fructe, cosmeticeparfumuri sau carti. Pe langa acestea, au mai fost mentionate articole de design, bijuterii si accesorii, cafea si accesorii pentru smartphonetableta. Cei care nu au avut suficient timp sa achizitioneze toate cadourile sau nu l-au gasit pe cel mai potrivit, vor oferi si bani 1,5%).

Cand vine Mos Nicolae si cum trebuie pregatite ghetutele

Mos Nicolae sau Mos Neculai este un personaj legendar, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii de Sf. Nicolae. Personajul este in mare parte asemanator lui Mos Craciun,.

Legenda lui Mos Nicolae. De ce punem cadouri in ghetute

Mos Nicolae este considerat protectorul copiilor. in fiecare an, el vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti. Sfantul Nicolae s-a nascut in anul.

Mos Nicolae vine cu Politia Locala. 100 de copii din Republica Moldova au primit cadouri

Peste 100 de cadouri jucarii si multe dulciuri) au ajuns in Republica Moldova, in localitatea Giurgiulesti, la copiii de la GradinitaAlbinuta. Darurile au fost oferite de politistii locali din Galati, in cadrul actiunii Mos Nicolae vine cu Politia Locala.

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

MOS NICOLAE 2019. Povestea lui Mos Nicolae. De ce pune cadourile in ghetute + URARI FELICITARI SMS SFANTUL Nicolae

Povestea lui Mos Nicolae. De ce pune cadourile in ghetute? Aflam din urmatoarea poveste. Povestea lui Mos Nicolae spune ca, la varsta adolescentei, Nicolae a mostenit o avere foarte.

MOS NICOLAE 2019. Cum s-a nascut traditia cadourilor lasate in ghetute. Legenda lui Mos Nicolae

in fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Este mult mai discret ca Mos Craciun, pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )