Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, in Parlament: Diaspora, a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot, nu trebuie sa devina o TRAGEDIE a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, romanii din diaspora nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei si ca acest lucru nu se va.

Ludovic Orban: Am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea. Eu am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern -.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna? Deputat PNL: Sotia sa e vegetariana de 20 de ani

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in ultimul an din 3. 000 de lei pe luna, arata declaratia de avere publicata de liderul PNL.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna. Explicatia unui deputat PNL

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ludovic Orban a trait in saracie in ultimul an. Prin declaratia de avere a premierului bate vantul

Premierul Ludovic Orban si-a depus declaratia de avere si candideaza cu succes la titlul decel mai sarac sef al Guvernului din 1990 incoace. Potrivit documentului, presedintele PNL nu are terenuri, nu are.

Ludovic Orban, mesaj in Parlament dupa votul masiv din Diaspora: Faptul ca a cincea parte dintre votanti traiesc in afara tarii nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, ca faptul ca a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot traiesc in prezent in.

ANI risca sa ramana fara conducere, in plin scandal privind averea premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca exista riscul ca Agentia Nationala pentru Integritate ANI) sa ramana fara conducere dupa incetarea mandatului actualului presedinte al institutiei, respectiv pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )