Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cadoul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala! Ce a facut cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Adevărul Adevărul,
Cadoul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala! Ce a facut cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a aflat in tara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, si le-a facut romanilor o surpriza imensa. continuă pe Adevărul

Cadoul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala. Ce a facut cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a aflat in tara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, si le-a facut romanilor o surpriza imensa.

Dupa Sf. Andrei si 1 Decembrie, urmeaza o noua minivacanta pentru toti romanii. Cand vom mai avea liber

In 30 noiembrie, odata cu ziua Sfantului Andrei, se da startul sarbatorilor de iarna, dar cele mai asteptate sunt zilele libere de Craciun 2018 si de Revelion. Daca vreti sa va faceti planurile deja,.

Schimbare brusca a Codului rutier: Amenzi drastice pentru toti romanii care fac asta...

Noul Cod rutier, intrat in vigoare la 1 octombrie, aduce schimbari majore pe care toti soferii romani ar trebui sa le cunoasca. Una dintre acestea vizeaza plata amenzilor. Astfel, de acum, amenzile.

Severinenii au stat la coada pentru o portie de fasole, de Ziua Nationala

Severinenii care au vrut sa petreaca in stil traditional s-au adunat de Ziua Nationala in centrul municipiului Drobeta Turnu Severin.

UPDATE Presedintele Iohannis, la Alba Iulia, pentru manifestarile de Ziua Nationala: Traim mpreuna emotia de a ne afla n locul n care acum un secol se proclama Unirea

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata dupa-amiaza la Alba Iulia, pentru a participa la manifestarile de Ziua Nationala, respectiv inaugurarea Monumentului Unirii si parada militara, transmite Mediafax. inainte de sosirea presedintelui, un barbat din public i-a strigat senatorului PSD Serban Nicolae Rusine sa va fie. Iohannis a fost aplaudat de multime si a dat mana cu mai multi oameni. Seful statului a spus, in discursul sau, ca prin tot ce fac oficialii acestor vremuri trebuie sa arate ca sunt continuatorii proiectului Marii Uniri. 15: Parada militara de la Alba Iulia s-a incheiat. Presedintele Iohannis a facut o baie de multime: a dat mana cu localnicii, care l-au aplaudat si i-au scandat numele.

CENTENARUL MARII UNIRI. Papa Francisc, mesaj pentru romani de Ziua Nationala

Cardinalul Francesco Monterisi, arhipreotemerit al Bazilicii Papale San Paolo fuori le Mura, a transmis, la manifestarile organizate la Cluj cu ocazia Zilei Nationale, felicitarile Papei Francisc adresate.

A inceput Parada Militara de Ziua Nationala. Romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri

Romanii de pretutindeni sarbatoresc sambata, 1 Decembrie, Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri. In Capitala, in toate judetele din tara, precum si la misiunile diplomatice ale Romaniei din strainatate sunt organizate o serie de manifestari dedicate.

Romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri. Parade militare si manifestari in Bucuresti si marile orase ale tarii

Romanii de pretutindeni sarbatoresc sambata, 1 Decembrie, Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri. In Capitala, in toate judetele din tara, precum si la misiunile diplomatice ale Romaniei din strainatate sunt organizate o serie de manifestari dedicate.

FOTO Festival folcloric la Saucesti, de Ziua Nationala a Romaniei. Intentii de colaborare si infratire cu romanii din Patrautii de Jos, Ucraina

O delegatie din comuna Patrautii de Jos, Raionul Storojineti, Regiunea Cernauti, din Ucraina, condusa de primarul George Fedorean, din care au facut parte profesori, coregrafi, consilieri locali dar si copiii si tinerii din Ansamblul Mugurelul, a serbat Ziua Nationala a Romaniei in comuna bacauana Saucesti, la invitatia primarului Valentin Manea.

Zeci de persoane au protestat de Ziua Nationala si la Cluj-Napoca: Vrem o Romnie europeana, n care coruptii sa nu aiba putere

Peste 50 de persoane au protestat, sambata seara, de Ziua Nationala, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, cerand ca Romania sa nu mai fie condusa de corupti: Nu ar trebui ca romanii sa renunte la luciditate, au transmis ei, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )