Libnet.ro
UNICEF

18:45

UPDATE Presedintele Iohannis, la Alba Iulia, pentru manifestarile de Ziua Nationala: Traim mpreuna emotia de a ne afla n locul n care acum un secol se proclama Unirea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Presedintele Iohannis, la Alba Iulia, pentru manifestarile de Ziua Nationala: Traim mpreuna emotia de a ne afla n locul n care acum un secol se proclama Unirea

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata dupa-amiaza la Alba Iulia, pentru a participa la manifestarile de Ziua Nationala, respectiv inaugurarea Monumentului Unirii si parada militara, transmite Mediafax. inainte de sosirea presedintelui, un barbat din public i-a strigat senatorului PSD Serban Nicolae Rusine sa va fie. Iohannis a fost aplaudat de multime si a dat mana cu mai multi oameni. Seful statului a spus, in discursul sau, ca prin tot ce fac oficialii acestor vremuri trebuie sa arate ca sunt continuatorii proiectului Marii Uniri. 15: Parada militara de la Alba Iulia s-a incheiat. Presedintele Iohannis a facut o baie de multime: a dat mana cu localnicii, care l-au aplaudat si i-au scandat numele. continuă pe Hotnews

UPDATE Presedintele Iohannis a participat, la Alba Iulia, manifestarile de Ziua Nationala: Traim mpreuna emotia de a ne afla n locul n care acum un secol se proclama Unirea

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata dupa-amiaza la Alba Iulia, pentru a participa la manifestarile de Ziua Nationala, respectiv inaugurarea Monumentului Unirii si parada militara, transmite Mediafax. inainte de sosirea presedintelui, un barbat din public i-a strigat senatorului PSD Serban Nicolae Rusine sa va fie. Iohannis a fost aplaudat de multime si a dat mana cu mai multi oameni. Seful statului a spus, in discursul sau, ca prin tot ce fac oficialii acestor vremuri trebuie sa arate ca sunt continuatorii proiectului Marii Uniri. 15: Parada militara de la Alba Iulia s-a incheiat. Presedintele Iohannis a facut o baie de multime: a dat mana cu localnicii, care l-au aplaudat si i-au scandat numele.

Iohannis, baie de multime la Alba Iulia. Oamenii au dat mana cu presedintele si au scandat impotriva PSD (VIDEO)

Dupa ce a participat la defilarea de la Arcul de Triumf din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a ajuns si la Alba Iulia, pentru a lua parte la evenimentele dedicate Zilei Nationale si Centenarului Marii.

Iohannis, baie de multime la Alba Iulia. Oamenii au dat mana cu presedintele si au scandat impotriva PSD (VIDEO, FOTO)

Dupa ce a participat la defilarea de la Arcul de Triumf din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a ajuns si la Alba Iulia, pentru a lua parte la evenimentele dedicate Zilei Nationale si Centenarului Marii.

LIVE VIDEO Programul presedintelui Klaus Iohannis la Alba Iulia. Componenta paradei militare din orasul Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis ajunge la Alba Iulia in jurul orei 15. 00 si va sta in orasul Marii Uniri circa 2 ore si jumatate.

FOTO VIDEO Antrenament pentru parada militara de la Alba Iulia. Ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala

Primul antrenament general pentru ceremonia militara ce va avea loc pe 1 Decembrie la Alba Iulia a avut loc miercuri, 28 noiembrie.

VIDEO Cabinetul Dancila, la Alba Iulia pentru o sedinta solemna n Sala Unirii - s-a scandat Demisia!, Rusine sa va fie! - UPDATE

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau, aflati la Alba Iulia pentru o sedinta solemna in Sala Unirii, au fost huiduiti, scandandu-se Demisia! Rusine sa va fie!. Viorica Dancila a venit imbracata in costum popular, iar la inceputul sedintei ea le-a spus ministrilor ca este probabil cel mai emotionant moment al mandatului acestui guvern. Discursul lui Dancila a fost urmat abrupt de filmul de prezentare a Romaniei la sarbatorirea Centenarului, proiectat pe doua ecrane amplasate in Sala Unirii. Filmul promoveaza imaginea Romaniei, gradina Maicii Domnului, tara nemuritorului Dracula si a albastrului de Voronet. Huiduielile au continuat si pe durata sedintei Guvernului.

UPDATE Klaus Iohannis, prezent la Alba Iulia la manifestarile de Ziua Nationala. Baie de multime pentru seful statului

Zeci de mii de persoane au asistat sambata, de Ziua Nationala, la cea mai ampla parada militara organizata vreodata in Orasul Marii Uniri, Alba Iulia, ceremonial la care a fost prezent si presedintele Klaus Iohannis, care atat inainte, cat si dupa acest ceremonial a facut o baie de multime, seful statului fiind salutat si aplaudat de catre cei prezenti la eveniment.

Presedintele Iohannis a ajuns la Alba Iulia, unde participa la manifestarile de Ziua Nationala: Traim mpreuna emotia de a ne afla n locul n care acum un secol se proclama Unirea

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata dupa-amiaza la Alba Iulia, pentru a participa la manifestarile de Ziua Nationala, respectiv inaugurarea Monumentului Unirii si parada militara, transmite Mediafax. inainte de sosirea presedintelui, un barbat din public i-a strigat senatorului PSD Serban Nicolae Rusine sa va fie. Iohannis a fost aplaudat de multime si a dat mana cu mai multi oameni. Seful statului a spus, in discursul sau, ca prin tot ce fac oficialii acestor vremuri trebuie sa arate ca sunt continuatorii proiectului Marii Uniri.

Iohannis, la Alba Iulia: Romania noastra va fi o tara demna si puternica, bine integrata, prin educatie, cultura si creativitate, intr-o Europa a valorilor, prosperitatii si libertatii (VIDEO)

Klaus Iohannis a inaugurat Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia si asista la parada militara, alaturi de zeci de mii de oameni. La deschiderea evenimentului, presedintele a tinut un discurs, apoi a facut o.

Iohannis, la Alba Iulia: Romania noastra va fi o tara demna si puternica, bine integrata, prin educatie, cultura si creativitate, intr-o Europa a valorilor, prosperitatii si libertatii (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis a inaugurat Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia si asista la parada militara, alaturi de zeci de mii de oameni. La deschiderea evenimentului, presedintele a tinut un discurs, apoi a facut o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )