Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi

Playtech Playtech,
Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi

Cadouri pentru vara sunt cautate de catre toti oamenii in prezent, iar in articolul acesta am inclus doar 10 dintre cele mai interesante. Daca aveti planuri mari pentru vara aceasta, nu ar trebui sa lasati nimic la voia intamplarii. intr-un articol recent, am mentionatcateva dintre cele mai bune aplicatii pentru cei care vor sa calatoreasca, [] Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri

Hackeri si virusi care sa iti exploateze dispozitivele pe care iti tii datele sunt peste tot. Sunt insa cateva masuri de precautie care te ajuta sa fii in siguranta in timpul vacantei si nu numai. in timpul vacantei trebuie sa ai si mai multa grija cum folosesti telefonul. Problemele pot sa apara inca de cand [] Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Garana Jazz 2015 - unul din cele mai tari festivaluri din Europa de Sud-Est. Trei castigatori de Grammy in Poiana Lupului

Festivalul de jazz de la Garana Caras-Severin) se desfasoara in Poiana Lupului, in perioada 9-12 iulie. Printre cei care vor concerta in Muntii Banatului se afla si trei detinatori de Grammy:Gonzalo Rubalcaba,Stanley Clarke siSnarky Puppy.

Top 10 cele mai bune telefoane care costa pana in 1.500 de lei

Daca va doriti un telefon cu performante foarte bune la un pret accesibil, atunci 1. 500 de lei sunt mai mult decat suficienti pentru a va procura un dispozitiv pe placul vostru.

Cele mai cautate facultati in 2015. Universitatea Bucuresti, Politehnica si ASE-ul se pregatesc pentru asediu

Majoritatea universitatilor din tara deschid sptamana viitoare perioada de inscrieri pentru admiterea la facultate 2015. Cele mai cautate facultati vor fi si in aceasta vara, asa cum ne-a obisnuit traditia ultimilor ani, cele care organizeaza admitere pe baza de dosar, fiind urmate de cele de traditie, precum Medicina, Politehnica sau Dreptul, care oraganizeaza examene pentru care candidatii incep sa se pregateasca si cu un an inainte.

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara.

Cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica pe telefon

Oricat ar fi vremea de prietenoasa, nicio plimbare nu e la fel fara muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupi toata memoria interna a telefonului, am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android pentru muzica, care iti permit sa asculti ce doresti oricand, cu sau fara conexiune la Internet.

Cele mai vizitate orase din Romania. Care sunt localitatile care atrag cei mai multi vizitatori

Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Sibiu se numara printre cele mai vizitate orase din Romania, conform unui top realizat pentru anul 2013 de catre Autoritatea Nationala pentru Tursim ANT).

ANOFM: 584 de posturi sunt vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe angajari se fac in Cehia, Germania si Norvegia

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, in Spatiul Economic European sunt anuntate, prin intermediul retelei Eures Romania, 584 de locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi vacante.

Microsoft renunta la una dintre cele mai performante aplicatii de captura foto 3D

Desi multi au considerat Photosynth una dintre cele mai eficiente aplicatii pentru captura de panorame 3D, Microsoft a anuntat incetarea suportului. La fiecare cateva luni sau cativa ani, companii renumite din industrie anunta restructurarea portofoliului de servicii sau aplicatii. Google ne-a obisnuit cu astfel de anunturi, iar acum este randul celor de la Microsoft sa [] Microsoft renunta la una dintre cele mai performante aplicatii de captura foto 3D Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania

Pe parcursul timpului, tara noastra a fost tinta unui numar mare de atacuri cibernetice. Totusi, cele mai multe au profitat de naivitatea oamenilor ca sa aiba succes, nu ca ar fi fost exceptionale in strategie. Cu multi ani in urma, virusii se raspandeau pe calculator prin intermediul dischetelor. De atunci, programele malitioase au cunoscut o [] Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )