Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Franta. Destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai frumoase locuri din Franta includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar si alte orase mai putin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

Cele mai vizitate orase din Romania. Care sunt localitatile care atrag cei mai multi vizitatori

Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Sibiu se numara printre cele mai vizitate orase din Romania, conform unui top realizat pentru anul 2013 de catre Autoritatea Nationala pentru Tursim ANT).

Cele mai frumoase paduri ale Europei. Destinatii ideale pentru iubitorii de natura

Cele mai frumoase paduri ale Europei includ cunoscuta regiune Padurea Neagra din Germania si o padure stranie de pini din Polonia, dar si regiuni mai putin cunoscute din Rusia sau Anglia.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic,wall-street. roa vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Aflati in continuare care sunt acestea, dar si cat costa cele mai ieftine si cele mai scumpe articole.

Romania, cele mai mari cresteri din UE la pretul locuintelor

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 4,1% in primele trei luni din 2015, raportat la ultimul trimestru al anului trecut. Aceasta este cea mai mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale .

Cele mai scumpe strazi din lume

Topul celor mai scumpe strazi din lume aduna diverse locatii de pe intregul glob, unde pretul unei locuinte ajunge si la 100. 000 de dolari pe metru patrat, potrivit businessinsider. com.

MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

Guvernul a adoptat, prin ordonanta de urgenta OUG), utilizarea datelor din registrele cu numele pasagerilor in scopul prevenirii si combaterii actelor de terorism. MAI va putea urmari astfel cand va decola sau ateriza o anumita persoana pe un aeroport din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )