Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis anul trecut. Lista zecilor de ce valoreaza mii de euro

B1 B1,
Ce cadouri a primit Klaus Iohannis anul trecut. Lista zecilor de ce valoreaza mii de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun sau un stergar artizanal sunt doar cateva dintre cadourile. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, anul trecut, cadouri in valoare de peste 6.500 de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semn.

Ce cadouri a primit presedintele Iohannis in 2019. Iata lista bunurilor in valoare de 6.500 de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun, un stergar artizanal si o traista taraneasca se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus.

Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de peste 6.500 de euro. Printre daruri, un tricou PSD - Toxic pentru democratie

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun, un stergar artizanal si o traista taraneasca se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus Iohannis, in 2019, cu titlu gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol.

Klaus Iohannis, primit de omologul sau iranian in timpul vizitei efectuate in Israel

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel.

Klaus Iohannis, primit de presedintele Israelului la resedinta oficiala din Ierusalim: Putem sa spunem ca suntem foarte apropiati nu numai in privinta istoriei, ci natura oamenilor este asemanatoare (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel. Primirea a avut loc la resedinta oficiala a presedintelui.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, deopotriva huiduit si aplaudat la Iasi Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit astazi, 24 ianuarie, la Iasi atat cu aplauze, cat si cu huiduieli.

Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Stefanos Tsitsipas nu a reusit sa repete la Australian Open 2020 parcursul de vis de anul trecut. Vineri, grecul s-a oprit in turul trei, dupa o prestatie entuziasmanta a canadianului Milos Raonic, cel care a prins la limita ultima pozitie pe lista capilor de serie inainte de turneu. Scorul partidei: 7-5, 6-4, 7-62), dupa doua ore si 30 de minute.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

KLAUS IOHANNIS: Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban: Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile.

KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Desi nu are initiativa legislativa, presedinte poate convoca Parlamentul, in baza dispozitiilor alineatului 2 al art. 66 din Constitutie care arata: Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea Presedintelui Romaniei, a biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )