Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedinte Iohannis: Printre acestea, o minge cu autograful lui Hagi si o vasla ce a apartinut lui Ivan Pazaichin

B1 B1,
Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedinte Iohannis: Printre acestea, o minge cu autograful lui Hagi si o vasla ce a apartinut lui Ivan Pazaichin

Papa Francisc a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinatd e Garda de Onoare, pe care a salutat-o in loimba romana. Capul Bisericii Catolice a primit din partea Presedintiei romane mai multe. continuă pe B1

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis / Printre acestea, pagaia lui Ivan Pazaichin si o minge cu autograful lui Hagi

Pagaia lui Ivan Pazaichin, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi, dar si vinuri de colectie si produse traditionale romanesti figureaza printre cadourile pe care le-a primit Papa Francisc de la presedintele Klaus Iohannis.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit Papei Francisc, cu ocazia vizitei Sanctitatii Sale in Romania, mai multe cadouri, printre care o minge cu autograful lui Hagi.

VIDEO. Premierul Dancila si ministrii, huiduiti de pelerinii veniti sa-l vada pe Papa Francisc / Presedintele Iohannis, primit cu aplauze

Premierul Viorica Dancila si ministrii au fost huiduiti de pelerinii venita la manifestarile cu ocazia vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Nu a scapat nici presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia oamenii i-au strigat Borfasule! si Demisia!. in schimb, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze.

Ce cadou i-a adus Papa Francisc lui Klaus Iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni, Sfantul Parinte a mers la Cotroceni unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, unde au facut schimb de daruri.

Cum este primit Papa Francisc in Bucuresti. S-a intins covorul rosu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curatata cu un buretel (VIDEO)

UPDATE:Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Papa Francisc este asteptat sa ajunga in Bucuresti dupa ora 11.

Si Cercetasii Romaniei il intampina pe Papa Francisc: Am considerat ca este ideal sa fim si noi prezenti, mai ales ca o parte dintre noi suntem catolici (VIDEO)

Papa Francisc a fost intampinat la aeroport de presedintele Iohannis si de Prima Doamna, CarmenIohannis. La Cotroceni, anuntul sosirii acestuia a fost primit cu multa bucurie. Printre persoanele.

Papa Francisc i-a daruit Vioricai Dancila... carti. Reactia premierului (VIDEO)

Papa Francisc si Viorica Dancilaau avut o intrevedere, la Palatul Cotroceni. in cadrul intalnirii, Suveranul Pontif i-a oferit premierului Romaniei mai multe carti, printre care Bucuria.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )