Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis / Printre acestea, pagaia lui Ivan Pazaichin si o minge cu autograful lui Hagi

Hotnews Hotnews,
 Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis / Printre acestea, pagaia lui Ivan Pazaichin si o minge cu autograful lui Hagi

Pagaia lui Ivan Pazaichin, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi, dar si vinuri de colectie si produse traditionale romanesti figureaza printre cadourile pe care le-a primit Papa Francisc de la presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit Papei Francisc, cu ocazia vizitei Sanctitatii Sale in Romania, mai multe cadouri, printre care o minge cu autograful lui Hagi.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedinte Iohannis: Printre acestea, o minge cu autograful lui Hagi si o vasla ce a apartinut lui Ivan Pazaichin

Papa Francisc a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinatd e Garda de Onoare, pe care a salutat-o in loimba romana. Capul Bisericii Catolice a primit din partea Presedintiei romane mai multe.

VIDEO. Premierul Dancila si ministrii, huiduiti de pelerinii veniti sa-l vada pe Papa Francisc / Presedintele Iohannis, primit cu aplauze

Premierul Viorica Dancila si ministrii au fost huiduiti de pelerinii venita la manifestarile cu ocazia vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Nu a scapat nici presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia oamenii i-au strigat Borfasule! si Demisia!. in schimb, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze.

Ce cadou i-a adus Papa Francisc lui Klaus Iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni, Sfantul Parinte a mers la Cotroceni unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, unde au facut schimb de daruri.

Cum este primit Papa Francisc in Bucuresti. S-a intins covorul rosu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curatata cu un buretel (VIDEO)

UPDATE:Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Papa Francisc este asteptat sa ajunga in Bucuresti dupa ora 11.

Si Cercetasii Romaniei il intampina pe Papa Francisc: Am considerat ca este ideal sa fim si noi prezenti, mai ales ca o parte dintre noi suntem catolici (VIDEO)

Papa Francisc a fost intampinat la aeroport de presedintele Iohannis si de Prima Doamna, CarmenIohannis. La Cotroceni, anuntul sosirii acestuia a fost primit cu multa bucurie. Printre persoanele.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost primit la Palatul Cotroceni si a salutat garda de onoare in limba romana / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif, primit cu urale si aplauze de sute de oameni / O vizita istorica, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea - UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei, in momentul in care acesta a coborat din avion si a dat mana cu oficialitatile care l-au intampinat. De asemenea, oamenii l-au aplaudat. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. ---------------11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. La Palatul Cotroceni va avea loc primirea oficiala. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )