Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repaosul dintre ture

Antena3 Antena3,
Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repaosul dintre ture

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repaosul dintre ture, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela. Masura este legiferata in Ordonanta Militara Numarul 7, care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri

Cadrele medicale care lupta cu COVID-19 vor putea fi cazate in hoteluri, in repasul dintre ture, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela. Masura este legiferata in Ordonanta Militara Numarul 7, care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

Backstreet Boys, concert caritabil din sufragerie pentru cadrele medicale care salveaza viata pacientilor cu coronavirus

Trupa Backstreet Boys a fost una dintre cele care au luat parte la concerul caritabil organizat de Elton John.

Doctorul Adrian Marinescu, despre cadrele medicale care demisioneza in timpul pandemiei

Doctorul Marinescu, specialist in boli infectioase la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals din Capitala, a vorbit la Antena 3 despre cadrele medicale care renunta sa mai ingrijeasca pacientii bolnavi de Covid-19.

Baiat de sase ani, mesaj emotionant pentru cadrele medicale, in plina pandemie de coronavirus

Un copil de sase ani a transmis un mesaj emotionant cadrelor medicale care se lupta in aceasta perioada pentru a salva viata pacientilor cu coronavirus.

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

Teste rapide pentru a detecta infectia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean Buzau Testarea se face doar pentru cei care isi dau acordul

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Buzau sunt testate, in aceste zile, cu teste rapide, pe care insa Directia de Sanatate Publica nu le recomanda, nefiind concludente suta la suta. Pana acum, aproape 260 de angajati din cel mai mare spital din Buzau au fost testati, dupa ce si-au dat acordul in acest sens, rezultatele fiind negative pentru toti.

Primar de langa Tandarei: Sunt multe persoane care mint cadrele medicale, se comporta violent cu ele

Primarul orasului Harsova cere sprijinul Politiei si al Armatei pentru ca nu ii poate tine in case pe cei care se afla in autoizolare. Sunt multi care mint cadrele medicale, se comporta violent cu ele si circula nestingheriti prin oras, spune acesta. , potrivit Mediafax. VIDEO Prefectul de Ialomita cere punerea orasului Tandarei in carantina totala Militarii au fost trimisi sa-i pazeasca pe cei aflati in izolare sau carantina .

VIDEO Mesajul unei romance, asistenta in Spania, pentru cadrele medicale din Romania: Cand toata lumea a luat atata mita, noi sa nu-i ajutam pe bolnavi?!

O asistenta care lucreaza in Spania a postat un mesaj video pe o retea de socializare, facand un apel la cadrele medicale din Romania care, invocand lipsa materialelor sanitare, si-au prezentat demisia.

NOU SET DE MASURI, IN STARE DE URGENTA Transportatorii, cadrele medicale si IMM-urile, teme de dezbatere pentru Guvern

Acordarea unor suplimente pentru cadrele medicale aflate in spitalele unde sunt tratati pacientii de Covid 19, clarificarea situatiei transportatorilor de marfa si a celor de persoane, introducerea de noi restrictii privind intratrea in tara a cetatenilor care vin din noile state care au intrat in zona rosie privind actuala pandemie, normele de aplicare a creditarii IMM-urilor pe perioada crizei si normele de aplicare a ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor bancare au fost temele care s-au aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri, ce era in plina desfasurare la inchiderea editiei.

Gravidele in travaliu care au COVID-19 vor putea fi tratate la Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta din Bucuresti

Gravidele in travaliu confirmate cu COVID-19 vor fi preluate si de Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta, parte a Spitalului Clinic Polizu din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Alessandrescu - Rusescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )