Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gravidele in travaliu care au COVID-19 vor putea fi tratate la Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Gravidele in travaliu care au COVID-19 vor putea fi tratate la Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta din Bucuresti

Gravidele in travaliu confirmate cu COVID-19 vor fi preluate si de Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta, parte a Spitalului Clinic Polizu din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Alessandrescu - Rusescu. continuă pe Adevărul

Interviu cu seful Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei: Cum vor putea cetatenii sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice

Toate companiile din tara au administratori sau contabili care detin semnatura electronica, dar masurile adoptate luni prin Ordonanta de urgenta de Guvern ne vizeaza pe toti, declara intr-un interviu HotNews. ro Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei. Cum se obtine o semnatura electronica, cat costa si cum vor putea cetatenii sa transmita online documente daca nu detin o astfel de semnatura? Institutiile publice vor putea sa-ti aleaga tipul de semnatura pe care il solicita pentru un anumit tip de document: semnatura calificata, avansata sau simpla, spune acesta. Vezi in articol ce alte masuri de digitalizare si simplificare a interactiunii dintre cetateni, firme si stat vor fi luate in circa 2 saptamani.

Masuri de digitalizare a statului in contextul COVID-19: Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice

Guvernul a aprobat luni, printr-o ordonanta de urgenta, masuri care vor permite utilizarea inscrisurilor in forma electronica atat pentru comunicarea in format digital intre autoritatile si institutiile statului, cat si intre acestea si persoanele fizice si juridice, precum si asigurarea desfasurarii unor procese vitale ale statului prin implementarea mijloacelor informatice si de comunicatii securizate, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro. Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice, iar institutiile publice vor fi obligate sa accepte documentele semnate electronic, a precizat luni Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Digitalizarea fortata a Romaniei in epidemie. Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice

Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice, in baza unei ordonante de urgenta aprobate de Guvern, a declarat luni presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, informeaza Agerpres.

AGENTIILE DE PRESA: in Panama, femeile si barbatii vor putea iesi din casa in zile diferite ale saptamanii

Guvernul statului Panama a inasprit luni masurile de carantina impotriva pandemiei de coronavirus: barbatii si femeile vor putea sa iasa din casa doar alternativ, in zile diferite ale saptamanii, informeaza marti AFP.

Bolos |Echipamentele medicale vor putea fi decontate prin FONDURI EUROPENE pana la 350 de milioane de euro

Echipamentele medicale, de la ventilatoare la masti sau combinezoane, vor putea fi decontate din fonduri europene, in limita a 350 de milioane de euro, a declarat Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, in sedinta de guvern organizata astazi.

Amenzi cuprinse intre 2.000 si 20.000 de lei, pentru persoanele fizice care nu respecta ordonantele militare. Chiar si bunurile folosite de ei vor putea fi confiscate (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne a initiat un proiect de OUG, prin care doreste sa inaspreasca regimul de sanctiuni pentru persoanele care nu respecta ordonantele militare. Actul normativ va aduce modificari la OU.

Medicii de familie trec la consultatiile prin telefon sau online. Cum vor putea fi cumparate medicamentele cu reteta

Guvernul a adoptat o ordonanta care le permite medicilor sa consulte pacientii de la distanta si sa emita retete pe e-mail, iar cardul de sanatate a fost suspendat. Decizia vine pe fondul cresterii bilantului imbolnavirilor de COVID-19 la peste 2. 000 de cazuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )