Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cadrele medicale pot apela Telefonul Medicului pentru consiliere psihologica, suport juridic si practic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cadrele medicale pot apela Telefonul Medicului pentru consiliere psihologica, suport juridic si practic

Asociatia Madic a lansat Telefonul Medicului, un serviciu destinat tuturor cadrelor medicale din Romania, urmand a oferi consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic. continuă pe Wall-Street Ro

S-a lansat Telefonul Medicului: Suport psihologic si locuinte temporare pentru personalul medical din prima linie a luptei cu COVID-19

Suport psihologic pentru medicii aflati in prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus, suport practic locuinte temporare, cumparaturi, lucruri mici care sa ia de pe umerii personalului medical o parte dintre griji) dar si suport juridic daca sunt drepturi incalcate) - asta isi propune sa le ofere medicilor romani aflati in prima linie proiectul Telefonul Medicului, lansat ieri.

Tanarul din Gorj a venit cu bratele pline de flori pentru cadrele medicale. Este modul sau de a-si arata recunostinta (FOTO)

Gesturi simple, dar care in aceste vremuri grele cantaresc enorm. Un tanar din localitatea Ticleni, judetul Gorj, a venit incarcat cu brate de flori pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )