Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CADRUL PSD: Teodorovici si-a retras candidatura pentru presedinte executiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CADRUL PSD: Teodorovici si-a retras candidatura pentru presedinte executiv

Eugen Teodorovici si-a retras candidatura pentru functia de presedinte executiv, iar noul presedinte al PSD va fi ales intr-un singur tur, la congresul de maine al partidului, a decis Comitetul Executiv. continuă pe Ziarul Bursa

Noul presedinte al PSD va fi ales intr-un singur tur

Noul presedinte al PSD va fi ales intr-un singur tur, la congresul de sambata al partidului, a decis.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

Conflict in PSD privind sustinerea lui Isarescu pentru un nou mandat la BNR. Dancila nu a venit la sedinta senatorilor. Serban Nicolae: Nu stiu ce s-a intamplat Niciun senator PSD nu il sustine -UPDATE

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa sedinta de grup a senatorilor PSD, ca niciun senator al partidului nu il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la conducerea BNR. El a mai precizat ca premierul Viorica Dancila a fost invitata la grup pentru a discuta subiectul, insa aceasta nu s-a prezentat. Serban Nicolae a mai declarat ca decizia coalitiei de sustinere a lui Isarescu, anuntata de liderul ALDE, nu a fost stabilita in niciun organism statutar al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )