Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Mihai Fifor si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Trebuie sa iesim din aceasta stare nebuna de conflict

Anunt de ultima ora facut de purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor. Fostul ministru al Apararii Nationale si-a anuntat candidatura pentru prezidentiale pe pagina sa de Facebook. Am luat decizia.

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

Marian Neacsu, sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al ANRE

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, in prezent membru al PRO Romania, va fi sustinut de PSD in Parlament pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )