Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caine gasit spanzurat de o teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei

B1 B1,
Caine gasit spanzurat de o teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei

Un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei, zona Universitate. Autoritatile ii cauta acum pe vinovati, care risca pana la un an de inchisoare. Ieri, 3 ianuarie. continuă pe B1

Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, dupa ce un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei, au spus, pentru Mediafax, reprezentantii Politiei Capitalei.

Cruzime fara limite: Un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze, in Bucuresti

Politisti din cadrul Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu dupa ce vineri au descoperit un caine spanzurat de teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1, informeaza Politia Capitalei.

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Galati: Din cauza unui miros persistent care se manifesta pe casa scarii

Treizeci si sase de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galati, dupa ce pe casa scarii s-a semnalat un miros puternic. Pompierii au solicitat echipajul CRBN de la Braila pentru a efectua.

VIDEO Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Galati, din cauza unui miros suspect

Zeci de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galati, dupa ce in interiorul imobilului a aparut un miros suspect. Pompierii au solicitat interventia echipajului pentru cercetare chimica, biologica si nucleara de la Braila, dupa ce s-a stabilit ca nu este miros de gaz, relateaza Mediafax.

Caz socant in Capitala: un caine a fost spanzurat in centrul orasului. Politia ii cauta pe vinovati

Un caine a fost gasit spanzurat in cantrul Capitalei, in zona Universitate, iar autoritatile au anuntat ca au deschis o ancheta pentru descoperirea vinovatilor, care risca acum pana la un an de inchisoare.

Incendiu cu victime intr-un bloc din Piatra-Neamt. 28 de persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata, in jurul orei 6:15, intr-un bloc de pe strada Aleea Ulmilor din municipiul Piatra-Neamt.

Politia franceza a dispersat cu gaze lacrimogene protestatarii din apropierea sediului partidului lui Macron la Paris

Politia din Paris a tras cu gaze lacrimogene joi pentru a forta protestatarii sa se indeparteze de sediul partidului centrist al presedintelui Emmanuel Macron, in timp ce greva impotriva reformei sale a sistemului de pensii continua in Franta, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )