Libnet.ro
UNICEF

20:30

Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Hotnews Hotnews,
 Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, dupa ce un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei, au spus, pentru Mediafax, reprezentantii Politiei Capitalei. continuă pe Hotnews

Cruzime fara limite: Un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze, in Bucuresti

Politisti din cadrul Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu dupa ce vineri au descoperit un caine spanzurat de teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1, informeaza Politia Capitalei.

Caine gasit spanzurat de o teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei

Un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei, zona Universitate. Autoritatile ii cauta acum pe vinovati, care risca pana la un an de inchisoare. Ieri, 3 ianuarie.

Caz socant in Capitala: un caine a fost spanzurat in centrul orasului. Politia ii cauta pe vinovati

Un caine a fost gasit spanzurat in cantrul Capitalei, in zona Universitate, iar autoritatile au anuntat ca au deschis o ancheta pentru descoperirea vinovatilor, care risca acum pana la un an de inchisoare.

UPDATE Un barbat a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti. Doua persoane, duse la audieri

Un barbat de 64 de ani a fost gasit mort miercuri seara, in locuinta sa din Capitala, suspect fiind un chirias de-al sau.

Nick Gordon, considerat vinovat pentru moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort

Nick Gordon,fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort la varsta de 30 de ani, a anuntat miercuri avocatul sau pentru AFP. in urma cu trei ani, tanarul a fost gasit vinovat pentru moartea din 2015 a iubitei sale Bobbi Kristina Brown si obligat sa plateasca daune in valoare de 36,2 milioane de dolari familiei acesteia.

Un roman a fost gasit mort pe o strada din orasul italian Florenta. Surpriza pe care au avut-o anchetatorii cand s-au uitat printre lucrurile sale

Un roman fara adapost a fost gasit mort in strada,la Florenta, in Italia. Autoritatile locale au cerut o ancheta pentru a se afla cu exactitate cauzele decesului.

Schiorul care a lovit un copil pe partia de la Sinaia a fost gasit de Politie. in ce stare este victima

Schiorul care a lovit un copil pe partia de la Cota 2000 din Sinaia, a fost prins de Politie. Acesta plecase de la locul accidentului, desi oprise initial sa vada ce s-a intamplat cu copilul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )