Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cainele si-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a intamplat. Este cel mai bun ajutor pentru el

Antena3 Antena3,
Cainele si-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a intamplat. Este cel mai bun ajutor pentru el

Cainele si-a pierdut ochii pe rand din cauza unui glaucom, dar apoi ceva neasteptat s-a intamplat. Charlie, un golden retriver de 12 ani din Carolina de Nord, l-a intalnit pe Maverick, un catelus de doar. continuă pe Antena3

Populatia Bulgariei are iNDOIELI cu privire la apartenenta la NATO din cauza sentimentelor proruse

Increderea bulgarilor in NATO este mai mica decat in cea in Uniunea Europeana, iar NATO evoca reactii mai polarizate din cauza unor sentimente proruse care persista, este concluzia unui sondaj in care.

VICEPREMIERUL SUCIU: Pe Iohannis nu l-a interesat daca primarii au de suferit din cauza intarzierii bugetului

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Drobeta Turnu Severin, ca pe presedintele Klaus Iohannis nu l-a interesat daca primarii au avut sau nu de suferit din cauza faptului ca a intarziat bugetul cu o luna.

inca un deces provocat de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor, avertizeaza ca TAROM ar putea ramane cu toate avioanele la sol, din cauza faptului ca Guvernul a rpovocat o criza in.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

TAROM ar putea ramane in zilele urmatoare fara certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautica Civila Romana din cauza faptului ca Guvernul a provocat o criza in conducerea companiei, avertizeaza deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor. O asemenea situatie dramatica nu a mai existat niciodata in istoria de 64 de ani a companiei, sustine deputatul.

Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Serena Williams, campioana de opt ori la Miami, s-a retras din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory, acuzand o accidentare la genunchiul stang, informeaza wtatennis. com.

Ministrul bulgar al Justitiei a demisionat din cauza unei afaceri imobiliare. Comisia Anticoruptie a deschis ancheta dupa dezvaluirile presei

Ministrul bulgar al Justitiei, Tsetska Tsacheva, a demisionat sambata ca urmare a dezvaluirilor din presa potrivit carora, alaturi de alti trei lideri ai formatiunii politice de centru-dreapta GERB aflata la putere, a cumparat apartamente de lux sub pretul pietei, relateaza Reuters.

Caru' cu vedete: 4 vaduve care au devenit bogate dupa moartea sotilor celebri; Emilia Clarke, la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sanatate; S-a aflat motivul pentru care Liviu Varciu si Anda Calin s-au impacat.

Presa americana: Lady Gaga are o relatie cu Jeremy Renner, actorul din Avengers. Dupa ce s-a speculat ca Lady Gaga ar trai o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, colegul ei. Antonia, despre o noua sarcina: Apare si al patrulea. Antonia se gandeste sa devina mamica pentru a patra oara, insa.

Restictii de circulatie in Capitala din cauza protestului transportatorilor

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca joi circulatia in zona Pietei Victoria, acolo unde are loc un protest al sindicalistilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor din Romania COTAR), va fi restrictionata in intervalul orar 06. 00, precizeaza Mediafax.

RAPORT AL CONSILIULUI EUROPEI DESPRE SISTEMUL PENITENCIAR ROMAN: Creste violenta detinutilor, din cauza conditiilor de detentie

Comitetul pentru prevenirea torturii si a tratamentelor sau pedepselor inumane sau degradante CPT) a Consiliului Europei a publicat, ieri, raportul cu privire la starea sistemului de detentie din tara noastra atat in ceea ce priveste arestul preventiv, cat si sistemul penitenciare. Raportul a fost intocmit in urma vizitei pe care oficialii europeni au efectuat-o anul trecut in tara noastra si el reflecta problemele persistente in inchisorile din Romania - inclusiv abuzul detinutilor de catre personal si violenta din penitenciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )