Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cainii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata vor primi o pensie lunara. Despre ce suma este vorba

Antena3 Antena3,
Cainii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata vor primi o pensie lunara. Despre ce suma este vorba

Cainii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata vor primi o pensie lunara de 300 de lei. Senatorii au dat unda verde proiectului de lege potrivit caruia fiecare animal iesit din activitate va beneficia de. continuă pe Antena3

Pensie pentru cainii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata

Senatorii au dat unda verde unui proiect de lege, initiat de liberalul Florin Citu. Potrivit initiativei, semnata de mai multi parlamentari de la PNL, PMP si USR, fiecare animal iesit din activitate va beneficia de 300 de lei pe luna, pensie pentru ingrijirea medicala. Suma va putea fi decontata catre persoanele care au adoptat animalele direct de la institutiile unde acestea au activat.

Subiectele zilei:Ce le pregateste Dragnea. Scenariul de cosmar pentru PSD;Pensie pentru cinii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata;Motivarea CCR n cazul cuplului homosexual

Hexi Pharma da vina pe spitale si medici: Depozitau dezinfectantii in magazin cu geamuri sparte, iar doctorii le recomandau, deci sunt bune!Firma se apara descriind felul in care zeci de medici dadeau recomandari scrise pentru antisepticele lor, documente. The Times: Politia britanica in turneu prin Romania si Polonia pentru pastrarea legaturilor dupa Brexit. Ofiterii de politie scotieni s-au deplasat in Europa de Est pentru a se asigura.

Dancila: Mamele cu venituri reduse vor primi produsele necesare ingrijirii nou- nascutului

Mamele cu venituri reduse vor primi produsele necesare ingrijirii nou-nascutului in primul trimestru de viata, a anuntat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila.

Silvia Radu le promiteangajatilor Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica ca de luni isi vor primi salariile

Ministrul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, a anuntat joi, 27 septembrie, ca le da o veste buna angajatilor Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica si anume ca acestia isi vor primi salariile incepand cu ziua de luni, 1 octombrie.

Bucuresti: Actorii Cezara Dafinescu si George Mihaita vor primi titlul de cetatean de onoare

Actorii Cezara Dafinescu si George Mihaita vor primi titlul de cetatean de onoare, potrivit unor proiecte adoptate miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea. George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie, se numara printre cei 30 de semnatari ai scrisorii de sustinere pentru activitatea si implicarea benefica a primarului general, Gabriela Firea, in viata Capitalei Romaniei dar si pentru sustinerea unor mari proiecte nationale.

Fiu de primar, dat afara din Politie dupa o betie crunta: Beizadeaua a sarit la bataie (VIDEO)

Fiul unui primar din judetul Iasi a fost dat afara din Politie dupa ce s-a imbatat si s-a batut cu mai multi colegi. Tanarul s-a dat in spectacol intr-un club. Agentii veniti la fata locului nu au putut sa.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor primi vouchere intre 200 si 400 lei pentru inlocuirea echipamentelor vechi

Romanii ar putea primi vouchere cu valori intre 200 si 400 de lei daca decid sa isi inlocuiasca un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, in cadrul programului Rabla pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )