Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cainii lui Joe Biden. Ce animale de companie au avut anteriorii presedinti ai Americii!

ADPM ADPM,
Cainii lui Joe Biden. Ce animale de companie au avut anteriorii presedinti ai Americii!

Donald Trump a intrerupt traditia patrupedelor de la Casa Alba. Joe Biden o va relua insa, deoarece Presedintele ales are doi caini: Champ si Major. Iata ce animale de companie au avut anteriorii presedinti ai Americii! . continuă pe ADPM

Joe Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Major, unul dintre paznici, a fost salvat de la un adapost (VIDEO)

Cateii se intorc la Casa Alba, odata cu alegerea noului presedinte american. Dupa ce a castiga alegerile, democratul Joe Biden urmeaza sa se mute in resedinta prezidentiala impreuna cu familia si.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al .

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Joe Biden vine cu promisiuni mari si pentru Romania. Ce a spus presedintele Statelor Unite ale Americii cand s-a ajuns la tara noastra? Iata declaratiile politicianului si parerea sa despre curajul romanilor. Joe Biden, promisiuni si laude mari pentru Romania Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii a vizitat Romania de mai multe ori, chiar .

Joe Biden promite ca va fi un presedinte care uneste, si nu care divizeaza: Este timpul sa vindecam America VIDEO

Joe Biden le-a multumit sambata alegatorilor americani pentru o victorie convingatoare si s-a angajat sa fie un presedinte care uneste, si nu care divizeaza, transmite AFP. Ce asteptari sunt de la politica externa a lui Biden: Va sterge cu buretele diplomatia lui Trump?Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu.

O melodie a Coldplay, al carei fan era fiul lui Joe Biden, Beau, mort in 2015, fundal sonor al focurilor de artificii la finalul discursului presedintelui ales al SUA

Una dintre melodiile care au putut fi auzite la finalul discursurilor rostite de presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden si de vicepresedintele ales Kamala Harris a fost Sky Full of Stars a trupei Coldplay, una dintre trupele favorite ale lui Beau Biden, fiul lui Joe Biden, decedat in 2015 din cauza unui cancer cerebral.

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19.

Cum au reactionat vedetele la victoria lui Joe Biden

Nu reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca majoritatea starurilor de la Hollywood l-au sustinut pe Joe Biden in cursa pentru Casa Alba. Iata cum au reactionat vedetele cand au aflat despre victoria acestuia! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )