Libnet.ro
UNICEF

16:00

Joe Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Major, unul dintre paznici, a fost salvat de la un adapost (VIDEO)

B1 B1,
Joe Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Major, unul dintre paznici, a fost salvat de la un adapost (VIDEO)

Cateii se intorc la Casa Alba, odata cu alegerea noului presedinte american. Dupa ce a castiga alegerile, democratul Joe Biden urmeaza sa se mute in resedinta prezidentiala impreuna cu familia si. continuă pe B1

Dupa plecarea lui Trump,Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Unul dintre paznici a fost adoptat de la un adapost

Donald Trump a realizat o ruptura din acest punct de vedere, intrucat nu a avut niciodata un caine la Casa Alba pe durata mandatului sau, spre deosebire de toti predecesorii lui din ultimele decenii.

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

NANCY PELOSI: Joe Biden se indreapta spre Casa Alba

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a declarat ca Joe Biden se indreapta spre Casa Alba, chiar daca nicio sursa media nu estimeaza deocamdata ca el va fi castigatorul alegerilor, relateaza dpa.

VIDEO Cainii se intorc la Casa Alba: Ciobanescul german al lui Biden va fi primul caine salvat din adapost care va ajunge in resedinta presedintelui SUA

Pentru prima data in patru ani, cainii se intorc la Casa Alba datorita presedintelui ales Joe Biden, care l-a invins pe Donald Trump in scrutinul prezidential. Ciobanescul german al lui Biden va fi primul caine salvat din adapost care va locui pe 1600 Pennsylvania Avenue, scrie People. com.

Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Primii inalti demnitari care vor face parte din noua administratie ar urma sa fie anuntati saptamana viitoare, in conditiile in care New York Times relateaza ca democratii au inceput deja sa lucreze in perspectiva tranzitiei spre Casa Alba. Cifrele indica o victorie a lui Joe Biden, insa acesta va prelua mandatul abia in 20 ianuarie.

Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Fostul presedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea in fruntea SUA, subliniind ca pe acesta il asteapta provocari foarte grele.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )