Libnet.ro
UNICEF

22:15

Calatorii care sosesc in Anglia vor trebui sa prezinte un test negativ la COVID-19

Adevărul Adevărul,
Calatorii care sosesc in Anglia vor trebui sa prezinte un test negativ la COVID-19

Toti calatorii care sosesc in Anglia, inclusiv cetatenii Marii Britanii, vor trebui, incepand de saptamana viitoare, sa prezinte un test la COVID-19 negativ, efectuat in termen de 72 de ore inaintea deplasarii. Cei care nu se vor conforma si nu vor prezenta testul vor fi amendati cu 500 de lire sterline, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Calatorii care sosesc in Anglia trebuie sa prezinte un test COVID negativ

Guvernul britanic a anuntat vineri ca toti calatorii care sosesc in Anglia, inclusiv cei care locuiesc acolo, vor trebui, incepand de saptamana viitoare, sa prezinte un test COVID negativ efectuat in termen de 72 de ore inaintea deplasarii, informeaza AFP, citata de Agerpres. Chiar daca au un rezultat negativ la test, persoanele din tarile cu risc ridicat vizate de masurile de carantina vor trebui sa continue sa se auto-izoleze timp de zece zile, a precizat executivul de la Londra intr-un comunicat.

Noi restrictii de calatorie. Toti pasagerii care sosesc in Anglia si Scotia, obligati sa se testeze impotriva COVID-19

Marea Britanie impune noi restrictii intr-o incercare de a tine sub control noile tulpini de coronavirus depistate inDanemarca si Africa de Sud. Toti calatorii care sosesc in Anglia si.

GRECIA: Carantina de 7 zile pentru toti calatorii care ajung cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )