Libnet.ro
UNICEF

09:00

GRECIA: Carantina de 7 zile pentru toti calatorii care ajung cu avionul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GRECIA: Carantina de 7 zile pentru toti calatorii care ajung cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Se dau bani pentru toti romanii care fac asta: anuntul momentului de la o mare banca din Romania

Se intampla, uneori, ca o banca sa iti dea tie bani si sa nu-ti impuna prea multe conditii. Asa e cazul si acum si poti profita deja. Raiffeisen Bank a venit cu un anunt deosebit la.

Grecia inaspreste masurile pentru blocarea raspandirii COVID-19: Carantina de 7 zile pentru cei care calatoresc cu avionul

Grecia inaspreste masurile de calatorie pe calea aerului pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Autoritatile elene obliga pe toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de.

Grecia impune o perioada de carantina de sapte zile pentru cei care intra in tara cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE si Agerpres.

Coronavirus: Calatorii care sosesc in Anglia trebuie sa prezinte un test COVID negativ

Guvernul britanic a anuntat vineri ca toti calatorii care sosesc in Anglia, inclusiv cei care locuiesc acolo, vor trebui, incepand de saptamana viitoare, sa prezinte un test COVID negativ efectuat in termen de 72 de ore inaintea deplasarii, informeaza AFP, citata de Agerpres. Chiar daca au un rezultat negativ la test, persoanele din tarile cu risc ridicat vizate de masurile de carantina vor trebui sa continue sa se auto-izoleze timp de zece zile, a precizat executivul de la Londra intr-un comunicat.

Noi restrictii de calatorie. Toti pasagerii care sosesc in Anglia si Scotia, obligati sa se testeze impotriva COVID-19

Marea Britanie impune noi restrictii intr-o incercare de a tine sub control noile tulpini de coronavirus depistate inDanemarca si Africa de Sud. Toti calatorii care sosesc in Anglia si.

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Autoritatile britanice anunta o noua restrictie anti-Covid-19. Ce trebuie sa faca toti cetatenii care calatoresc spre Anglia

Pandemia de Covid-19 atinge cote nebanuite in Marea Britanie, astfel ca autoritatile englezesti au fost nevoite sa inaspreasca restrictiile. in aceasta dimineata, Guvernul britanic a anuntat noi reguli anti-Covid-19, care vor fi aplicate tuturor persoanelor care intra in tara. O noua restrictie limiteaza si mai tare calatoriile spre Anglia Avand in vedere numarul urias de .

Kaufland face asta pentru toti clientii. Ce se intampla deja in toate magazinele

Desi am trecut sarbatorile de iarna, marii retaileri inca mai au surprize pentru clienti lor. Astfel ca astazi Kaufland a anuntat noi promotii si a publicat si noul catalog de produse. Noul catalog, valabil pentru perioada 6 12 ianuarie 2021, se poate gasi in toate magazinele Kaufland. Noul catalog plin cu promotii incepand de .

Calatorii care sosesc in Anglia vor trebui sa prezinte un test negativ la COVID-19

Toti calatorii care sosesc in Anglia, inclusiv cetatenii Marii Britanii, vor trebui, incepand de saptamana viitoare, sa prezinte un test la COVID-19 negativ, efectuat in termen de 72 de ore inaintea deplasarii. Cei care nu se vor conforma si nu vor prezenta testul vor fi amendati cu 500 de lire sterline, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )