Libnet.ro
UNICEF

21:30

Calaul din Casa ororilor nu a fost gasit. Satenii sunt infiorati de uciderea celor doua femei neputincioase

Adevărul Adevărul,
Calaul din Casa ororilor nu a fost gasit. Satenii sunt infiorati de uciderea celor doua femei neputincioase

Procurorii nu au facut public, deocamdata, stadiul in care se afla ancheta in cazul dublei crime din satul Balomir. Satenii din comunitatea unde au avut loc tragediile au ramas la fel de ingrijorati si se tem pentru siguranta lor. continuă pe Adevărul

Cazul tinerilor disparuti in Republica Moldova. IGP: Tanarul de la ASEM a fost gasit beat, iar studenta de la Medicina s-a retras, probabil, in lumea ei

Doi din cei trei tineri anuntati disparuti in ultima perioada pe teritoriul Republicii Moldova au fost gasiti, a anuntat Gheorghe Cavcaliuc, seful adjunct al Inspectoratului General de Politie IGP). Oamenii legii au descoperit ca minora de 11 ani, originara din raionul Soroca, a fost gasita in Chisinau cersind, iar tanarul de la ASEM a fost gasit beat intr-un apartament din Capitala.

Amazon reincarca automat obiectele din casa

Amazon, cel mai mare retailer din lume, vine in ajutorul persoanelor care uita sa cumpere consumabile, gigantul american oferind acestora o optiune de a reincarca produse din casa, automat.

VIDEO Casa ororilor: doua femei au fost batjocorite si ucise in chinuri. Dublul asasinat a instaurat teroarea in sat

Cadavrele a doua batrane din satul Baromir, de la marginea orasului Hateg, au fost descoperite miercuri dimineata. Victimele au sfarsit, cel mai probabil de mana unui jefuitor.

Descoperirea socanta a unui barbat: ce se intampla cu paharele si buretii de vase disparuti, in mod bizar, din casa

Povestile cu colegi de apartament de cosmar nu sunt o noutate pentru nimeni, insa istorisirea unui utilizator al platformei online Reddit este cat se poate de ciudata. Barbatul a ramas socat cand a aflat ce se intampla cu paharele si buretii de vase care dispareau, in mod straniu, din casa.

Un israelian cautat pentru doua crime a fost gasit intr-o sala de jocuri din Iasi

Un cetatean israelian, cautat de autoritatile de la Tel Aviv pentru comiterea a doua crime, a fost prins de politistii din Iasi.

Autostrada A2 Lehliu-Fetesti si cinci drumuri nationale din estul si sud-estul tarii sunt inchise

Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si cinci drumuri nationale din trei judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, marti, din cauza zapezii.

Hotelul Ritz din Paris a fost devastat de incendiu. Hotelul trebuia redeschis dupa o renovare de trei ani

Hotelul Ritz din Paris a fost devastat de incendiul izbucnit marti, care a distrus acoperisul cladirii si a provocat inundarea etajelor inferioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )