Libnet.ro
UNICEF

11:45

Calcule. Simona Halep ataca podiumul mondial la Wuhan

Online Sport Online Sport,
Calcule. Simona Halep ataca podiumul mondial la Wuhan

Aflata la primul turneu dupa scurta participare la US Open, Simona Halep ar putea reveni pe podiumul clasamentului mondial printr-un concurs favrabil de rezultate in China. continuă pe Online Sport

Simona Halep, debut dificil la Wuhan Open. Cu cine va juca romanca in turul 2

Simona Halep locul 6 WTA) si-a aflat posibila adversara din turul 2 de la Wuhan Open, turneu care ia startul duminica, 22 septembrie. Campioana de la Wimbledon va juca impotriva invingatoarei dintre Barbora Strycova locul 31 WTA) si Xiyu Wang locul 140 WTA). Simona e favorita numarul 4 la Wuhan. Simona Halep, duel cu Barbora .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Barbora Strycova, in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca impotriva sportivei Barbora Strycova locul 34 WTA), marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00, in turul 2 la Wuhan Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Simona Halep Barbora Strycova, in turul .

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

Simona Halep Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect facut de Simona in turul 2 la Wuhan Open. VIDEO

Simona Halep Barbora Strycova se joaca in turul 2 la Wuhan Open, marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Wuhan Open. Cum poate ajunge pe locul 3 WTA

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 la Wuhan Open. Locul 6 WTA va juca, marti, 24 septembrie 2019, impotriva sportivei Barbora Strycova Cehia, locul 34 WTA), care a trecut in primul tur de Xiyu Wang locul 140 WTA) cu scorul de 6-4, 6-2. Va fi cea de-a saptea intalnire directa dintre cele doua .

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova va avea loc marti, de la ora 06:00

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, de la ora 06:00, cu sportiva ceha Barbora Strycova, locul 34 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Simona Halep a debutat la turneul de la Wuhan! Ce a facut romanca in primul tur

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu ale turneului de la Wuhan.

WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan. Cele doua romance s-au impus in fata chinezoaicelor Qianhui TangXinyu Wang, scor 7-63), 4-6, 10-8, dupa o ora si 41 de minute de joc.

Simona Halep a aflat cine ii sunt adversarele de la Wuhan. Romanca si-ar putea face cadou aniversar calificarea in finala turneului din China

Organizata vineri, tragerea la sorti pentru turneul de la Wuhan ne arata cu cine se va duela Simona Halep 5 WTA) la competitia chineza.

Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din turul 2 la Wuhan

Vineri s-a tras la sorti tabloul de concurs la Wuhan Open, turneu de categorie Premier 5 la care participa si Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )