Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calea Victoriei, una dintre cele mai scumpe artere comerciale din lume

Adevărul Adevărul,
Calea Victoriei, una dintre cele mai scumpe artere comerciale din lume

Celebra artera de promenada din Bucuresti, Calea Victoriei, este una dintre cele mai scumpe 50 de strazi din lume, in ceea ce priveste chiriile pentru spatiile stradale, arata raportul Main Streets Across the World 2019, realizat de Cushman Wakefield. continuă pe Adevărul

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani.

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

LISTA 2019: Probabil cele mai bune incubatoare, comunitati si autoritati pentru startup-uri din Europa

Uniunea Europeana a desemnat cele mai bune incubatoare, comunitati, institutii si organizatii pentru startup-uri si antreprenori de pe continentul nostru. Marti seara, la Helsinki, au fost decernate Premiile pentru promovarea intreprinderilor europene EEPA) 2019. in finala, la una dintre categorii, a intrat si o organizatie de firme IT din Romania, dar premiul s-a dus in Suedia.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Trei blonde sarbatoresc

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: Tocmai am terminat un puzzle.

Enel, printre cele mai apreciate companii sustenabile

MSCI ESG Research Ltd. , una dintre principalele agentii de rating de sustenabilitate, a acordat companiei Enel SpA ratingul ,,AAA, in crestere de la ,,AA. Concret, Enel se afla printre primele zece companii de utilitatile incluse in acest indice, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Tusk: Donald Trump, probabil cea mai dificila provocare la adresa UE

Presedintele american Donald Trump constituie una dintre cele mai mari provocari pentru Uniunea Euro.

CEA MAI MARE LISTARE MONDIALA DIN ACEST AN Debut solid al gigantului Alibaba la Bursa din Hong Kong

Actiunile celui mai mare retailer online din China, Alibaba Group Holding Ltd. , au inregistrat, ieri, un debut solid la Bursa de la Hong Kong HKEX), in una dintre cele mai asteptate listari din acest an, transmit Xinhua si Reuters, conform Agerpres.

Topul statiunilor montane din Romania. Unde sunt cele mai bune partii si care statiuni sunt mai potrivite pentru familii

Peste 62% dintre romani isi vor petrece vacanta de iarna in Romania, potrivit unui studiu realizat de OLX Cazare si Turism, iar printre cele mai populare destinatii montane se numara Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni si Vatra Dornei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )