Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

B1 B1,
Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei. continuă pe B1

Veste buna pentru romani inainte de Sarbatori: al 13-lea SALARIU

TICHETE-CADOU de Craciun: Luna decembrie aduce cu sine mult asteptatele petreceri de Craciun la birou la care pot participa atat angajatii firmei, cat si partenerii de afaceri. Cum pot fi inregistrate.

Ludovic Orban promite cea mai buna solutie pentru abrogarea recursului compensatoriu

Guvernul va gasi cea mai buna solutie pentru a genera abrogarea prevederilor referitoare la recursul.

Orban: Vom gasi cea mai buna solutie pentru a genera abrogarea prevederilor din recursul compensatoriu

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca Executivu are in plan reviziurea legislatiei privind recursul compensatoriu, afirmand ca se va gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata, integritatea, bunurile personale ale cetatenilor romani.

Cum sa prepari acasa cea mai sanatoasa cafea

Desi foarte populara, cafeaua preparata la ibric poate creste colesterolul, din cauza zatului. Cea mai buna modalitate de preparare e la filtru sau espressor.

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

VIDEO BBC, despre Marea Neagra: Este cea mai poluata din Europa. Tarile din Est o trateaza ca un cos de gunoi

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza fara probleme deseurile.

Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Ai auzit din totdeauna de pensii speciale si sume fabuloase platite unei maini de pensionari, dar cea mai mare pensie platita in Romania pentru luna octombrie este socanta. Desi nu vom afla.

Pozitia cheie pe care o are Romania in cea mai mare urgenta la nivel european

Europa se pregateste sa rezolve cea mai presanta problema de pe continent si chiar a declarat stare de urgenta pe acest subiect. Si Romania, prin comisarul european, va juca un rol cheie.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea lui Zsok Donat din Targu Mures

Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. intr-un spectacol jurizat de cele mai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )