Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar fonduri europene 2020: Cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri

Hotnews Hotnews,
 Calendar fonduri europene 2020: Cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri

Un buget de peste 42 de milioane de euro va fi disponibil pentru lansarea in 2020 a liniei de finantare prin care tinerii fermieri primesc fonduri europene de cate 50. 000 de euro pentru instalare, conform calendarului estimativ al lansarilor de apeluri AFIR in acest an. continuă pe Hotnews

Finantare de 1,2 milioane Euro pentru o aplicatie romaneasca de mobil

Aplicatia romaneasca Beez, de fidelizare a consumatorilor in comert, a obtinut o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro de la doua fonduri de investitii din Romania pentru a-si continua dezvoltarea.

Finantari de cate 5-10 milioane Euro pentru firme mici si mijlocii romanesti, de la Morphosis

Firme mici si mijlocii romanesti din anumite domenii pot obtine finantari de cate 5-10 milioane de euro, de la fondul de investitii Morphosis Capital, care cauta companii cu potential de crestere.

Patania unui roman care a cumparat o masina Tesla de la un samsar. Bolidul de 50.000 de euro, confiscat de Politie

Un barbat de 38 de ani s-a ales cu dosar penal si a ramas si fara o masina de 50. 000 de euro, marca Tesla. Politistii de frontiera i-au confiscat masina, care ar fi fost furata din Norvegia.

Proiect din fonduri europene pentru bugetare participativa la Sebes. Cetatenii vor decide cum se vor cheltui banii

Primaria municipiului Sebes a depus un proiect in valoare de aproape 3 milioane de lei in scopul realizarii unei platforme de bugetare participativa prin intermediul careia cetatenii sa poata propune si hotari propritatile de alocare a fondurilor lcoale.

P Aplicatia de pontaj HR, iFlow s-a bucurat de un mare succes in Romania. Anul 2020 aduce lansarea aplicatiei si pentru piata internationala. Afla cum si-au propus dezvoltatorii iFlow sa convinga companiile straine.

IFlow este cea mai cunoscuta aplicatie de pontaj HR din Romania. A devenit indragita de peste 2700 de companii intr-un timp foarte scurt. Totul se datoreaza numeroaselor functionalitati din aplicatie, flexibilitatii acesteia, dar mai ales interfetei usor de folosit, chiar si pentru cei fara experienta in utilizarea computeruluilaptopului. Echipa iFlow incepe anul 2020 in forta si plina de entuziasm si anunta lanasarea aplicatiei pentru piata internationala.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 4 FEBRUARIE 2020. O zi stralucitoare pentru taurii creativi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 4 FEBRUARIE 2020; suntem in dispozitii vorbarete azi, gratie Lunii in Gemeni. Mercur a schimbat ieri zodia si este in Pesti, pregatindu-se de un frumos sextil cu imprevizibilul Uranus. Ce nu ai spus de ceva timp ? Ce iti sta in gat si ai vrea sa verbalizezi ? S-ar putea sa iti iasa spontan azi. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii, sa faci o scurta calatorie, sa scrii acel mail sau acea postare in social media. Mintea ne zumzaie activa dar si creativa.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru 1 FEBRUARIE 2020. E vremea deciziilor pentru capricorni

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020. Luna este in Taur si este vreme de actiune. Avem o noua luna calendaristica deci e timpul pentru o noua abordare. E vremea deciziilor ! A sosit momentul sa fim sinceri cu promisiunile facute si sa facem pasii necesari pentru a ne consolida terenul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )