Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantari de cate 5-10 milioane Euro pentru firme mici si mijlocii romanesti, de la Morphosis

Hotnews Hotnews,
 Finantari de cate 5-10 milioane Euro pentru firme mici si mijlocii romanesti, de la Morphosis

Firme mici si mijlocii romanesti din anumite domenii pot obtine finantari de cate 5-10 milioane de euro, de la fondul de investitii Morphosis Capital, care cauta companii cu potential de crestere. continuă pe Hotnews

Finantare de 1,2 milioane Euro pentru o aplicatie romaneasca de mobil

Aplicatia romaneasca Beez, de fidelizare a consumatorilor in comert, a obtinut o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro de la doua fonduri de investitii din Romania pentru a-si continua dezvoltarea.

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro pentru cultivarea rosiilor in sere, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea schemei Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate pentru anul 2020, publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii.

PRINTR-O PLANGERE PREALABILA IMPOTRIVA MUNICIPALITATII Elcen cere Primariei Capitalei plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Electrocentrale Bucuresti Elcen) a anuntat, ieri, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro), pentru acoperirea diferentei dintre pretul de producere si distributie a energiei termice livrate populatiei si pretul local al energiei termice facturate populatiei Municipiului Bucuresti.

Calendar fonduri europene 2020: Cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri

Un buget de peste 42 de milioane de euro va fi disponibil pentru lansarea in 2020 a liniei de finantare prin care tinerii fermieri primesc fonduri europene de cate 50. 000 de euro pentru instalare, conform calendarului estimativ al lansarilor de apeluri AFIR in acest an.

Elcen a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei. Compania cere plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Producatorul de energie electrica si termica Elcen a anuntat, luni, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro).

Radiocom vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de 7,9 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii Radiocom) vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de pana la 37,87 milioane lei 7,9 milioane euro), fara TVA.

Scandal major de coruptie in Tanzania pentru un contract de 390 milioane euro cu o presupusa firma din Romania

Oficialii anticoruptie din Tanzania au audiat luni doi oficiali guvernamentali ca urmare a unei presupuse implicari in semnarea unui contract in valoare de 390 milioane de euro cu o firma din Romania pentru achizitia de echipamente de salvare si de pompieri, transmite publicatia The Citizen, citata de Mediafax.

Platforma de transfer de bani Azimo primeste o finantare BEI de 20 milioane Euro

Startup-ul britanic Azimo, folosit si de romani pentru transferuri de bani dintr-o tara in alta, a primit marti un imprumut de 20 de milioane de euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), institutie financiara a Uniunii Europene.

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom cu peste 2 milioane de lei pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom SRL cu amenda in valoare de 2. 552 lei aproximativ 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Compania a recunoscut savarsirea faptei anticoncurentiale.

DOCUMENT Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 70 milioane lei pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru pentru seniori

Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 69,6 milioane lei fara TVA pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru social pentru seniori. Cerinta este ca imobilul sa fie in zona de Est a orasului, terenul sa aiba minim 4. 000 mp, iar cladirea minim 6. 500 mp. Termenul de depunere a ofertelor a fost 16 ianuarie 2020, dar pentru ca nu a fost depusa nicio oferta, licitatia a fost anulata. Compania a anuntat ca va relua procedura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )