Libnet.ro
UNICEF

09:00

CALENDAR ORTODOX 10 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 10 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Lavrentie a vietuit in secolul al III lea. Lavrentie a fost arhidiaconul episcopului Sixt. Din cauza persecutiei impotriva crestinilor, Sixt a. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 7 AUGUST. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

In fiecare an, pe data de 7 august, o praznuim pe Sfanta Teodora de la Sihla. Cuvioasa Teodora este prima romanca trecuta in randul sfintilor. A fost fiica lui Stefan Joldea, armas, un.

CALENDAR ORTODOX 9 AUGUST. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Matia este cinstit pe 9 august. Sfantul Matia a fost ales in randul celor doisprezece Apostoli, in locul lui Iuda Iscarioteanul, prin tragere la sorti. Sfantul Evanghelist Luca ne.

CALENDAR ORTODOX 8 AUGUST. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Emilian a slujit ca episcop al cetatii Cizicului, in timpul domniei imparatului Leon Armeanul 813-820). Nevoind sa se supuna decretelor date de acest imparat, prin care se cerea.

10 august 2019. Protest in Piata Victoriei. Ce restrictii de circulatie s-au impus in zona

Un nou protest se anunta, astazi 10 august, in Piata Victoriei din Capitalei, iar organizatorul manifestatiei a anuntat ca asteapta aproape un sfert de milion de oameni sa participe. Avand in vedere acest protest, cei de la Brigada Rutiera au impus restrictii de circulatie in zona. Trafic restrictionat incepand cu ora 14. 30 Protestul de .

VIDEO Tudor Chirila, mesaj in timpul unui concert la mare: O sa fie din nou miting pe 10 august si noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam

Anul acesta va fi din nou un miting pe 10 august, iar noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam, a spus Tudor Chirila in timpul unui concert la Mangalia. Solistul trupei Vama le-a vorbit spectatorilor despre protestul din urma cu un an, cand jandarmii au intervenit in forta si in urma caruia au ramas umilirea, gazele lacrimogene si copiii plecati traumatizati din Piata Victoriei.

Andrei Caramitru critica PNL ca profita de 10 august sa isi lanseze campania de semnaturi. USR Cluj porneste campania tot azi

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, a criticat intr-o postare pe Facebook PNL pentru ca a decis sa-si lanseze astazi, 10 august, campania de adunarea semnaturilor pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna, desi o filiala USR lanseaza un eveniment similar la Cluj.

Iohannis, la un an de la 10 august: Sper ca azi Guvernul sa se abtina de la actiuni de forta

Presedintele Klaus Iohannis a spus, sambata, la startul campaniei de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale, ca reprimarea violenta de catre Guvern a protestului de anul trecut de pe 10 august este una dintre marile tragedii postdecembriste si a facut apel la Executiv ca astazi sa se abtina de la actiuni de forta si sa pastreze ordinea cu calm.

USR: La un an de la 10 august insangerat, nu s-au schimbat foarte multe. Membrii USR vor fi si astazi in piata si ori de cate ori este nevoie

USR afirma ca, la un an de la 10 august insangerat, nu s-au schimbat foarte multe, a disparut Liviu Dragnea de pe scena politica, dar partenerii lui fideli in atacarea sistematica a statului de drept si a democratiei se afla in continuare la butoane.

Horoscop DRAGOSTE pentru 10 august 2019. Schimbari multe in amor pentru berbeci

HOROSCOPzilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 10 AUGUST 2019. Cosmosul ne-a oferit o saptamana benefica. Si inca nu s-a incheiat. Mai avem cateva evenimente impotante. Maine, Mercur, planeta.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )