Libnet.ro
UNICEF

21:00

Horoscop DRAGOSTE pentru 10 august 2019. Schimbari multe in amor pentru berbeci

Antena3 Antena3,
Horoscop DRAGOSTE pentru 10 august 2019. Schimbari multe in amor pentru berbeci

HOROSCOPzilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 10 AUGUST 2019. Cosmosul ne-a oferit o saptamana benefica. Si inca nu s-a incheiat. Mai avem cateva evenimente impotante. Maine, Mercur, planeta. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 10 AUGUST 2019. Numai azi nu e maine!

HOROSCOP zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 10 AUGUST 2019 ; Cosmosul ne-a oferit o saptamana benefica ce nu s-a incheiat inca. Maine au loc doua miscari planetare foarte importante pentru noi : pe de-o parte.

10 august 2019. Protest in Piata Victoriei. Ce restrictii de circulatie s-au impus in zona

Un nou protest se anunta, astazi 10 august, in Piata Victoriei din Capitalei, iar organizatorul manifestatiei a anuntat ca asteapta aproape un sfert de milion de oameni sa participe. Avand in vedere acest protest, cei de la Brigada Rutiera au impus restrictii de circulatie in zona. Trafic restrictionat incepand cu ora 14. 30 Protestul de .

FOTO Protest 10 august 2019. Peste 20.000 de persoane au cerut demisia Guvernului

Peste 20. 000 de persoane au protestat, sambata, in Piata Victoriei. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat ca misiunea institutiei pe care o reprezinta la protestul din 10 august 2019 a fost centrata in primul rand pe dialog.

HOROSCOP weekend 9 - 12 august 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au parte de o infuzie amoroasa, Taurii pleaca departe cu persoana iubita

Iata horoscopul weekend de dragoste 9-11 august 2019 : HOROSCOP BERBEC HOROSCOPCrezi ca viata ta amoroasa ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Daca da, fii pe faza pentru ca acest.

HOROSCOP weekend 9 - 12 august 2019. Va afirmati ca un leu in fata celorlalti, spiritul aventurier iese la suprafata

Iata horoscopul weekend de dragoste 9-11 august 2019 in cea mai norocoasa conjunctura astrala din ultimele luni. Finalul celei mai bune saptamani din august si poate din tot anul 2019 de pana acum aduce o.

HOROSCOP tiganesc pentru luna august, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Gemenii au o perioada de exceptie, surprize multe pentru Berbeci

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul tiganesc pentru luna august. HOROSCOP BERBEC - Pumnal - luna plina de surprize. Cei singuri isi pot gasi sufle.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

10 august 2019. Sunt anuntate proteste in toate orasele mari. in Bucuresti, organizatorii estimeaza ca vor veni 250.000 de oameni

Proteste sunt anuntate pentru sambata, 10 august, in toate marile orase din tara, pe retelele de socializare fiind create zeci de evenimente in acest sens. in Capitala, organizatorii estimeaza ca vor veni aproximativ 250. 000 de persoane la manifestatia organizata in Piata Victoriei, incepand cu ora 16. 00, iar un eveniment mai mic, unde se estimeaza ca vor participa circa 2. 000 de persoane, este anuntat in Piata Revolutiei, apoi se va pleca in mars pana la Guvern. Oamenii cer pedepsirea celor responsabili pentru interventia brutala a Jandarmeriei la protestul diasporei din 10 august 2018, dar si stoparea legilor pentru corupti, confiscarea averilor celor condamnati, pentru recuperarea prejudiciilor si fara penali in functii publice.

UPDATE: 10 august 2019. Primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu, asa cum a facut si anul trecut. UPDATE Gabriela Firea: Nu fug nici pe Marte si nici pe alta planeta. Sunt in tara, in Bucuresti, la Primaria Capit

Primarul general, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile in perioada 8-11 august, in timpul mitingului diasporei anuntat din 10 august, viceprimarului Aurelian Badulescu. in cazul in care si acesta va fi absent, responsabil va fi seful Directiei Generale de Politie Locala si Control, Mihai Rasica. Si anul trecut, in timpul weekend-ului cu protestul din 10 august 2018, cand sute de persoane au fost ranite dupa interventia in forta a jandarmilor, primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu. UPDATE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta intr-un comunicat de presa ca va fi in Bucuresti in perioada in care are atributiile delegate si va munci la Primaria Capitalei, dar a delegat atributiile pentru buna desfasurare a evenimentelor.

Revendicarile Diasporei pentru 10 august

Grupul Diaspora Pentru Romania, in calitate de organizator oficial al protestului, a anuntat, ieri, revendicarile mitingului de protest, care este anuntat sa aiba loc sambata, 10 august, in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului. Printre revendicari se numara organizarea de centre comunitare romanesti in Diaspora si implementarea numarului maxim de parlamentari de 300.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )