Libnet.ro
UNICEF

16:00

CALENDAR ORTODOX, 11 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX, 11 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 11 februarie. Sfantul Vlasie a trait pe vremea imparatilor romani Diocletian si Licinus, aprigi prigonitori ai crestinilor. A fost episcopul Sevastiei Capadociei. Din cauza prigonirilor, se. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX, 10 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 10 februarie. Sfantul Haralambie a fost episcop in Cetatea Magneziei, din Asia Mica, Turcia de astazi, in vremea imparatului Septimu Sever 193-211). Cand Sfantul Haralambie a implinit varsta de.

CALENDAR ORTODOX, 8 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

In aceasta luna, ziua a opta, pomenirea sfantului maritului marelui mucenic Teodor Stratilat. Acest sfant a trait pe vremea imparatului.

CALENDAR ORTODOX, 9 FEBRUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

in aceasta luna, ziua a noua, pomenirea sfantului mucenic Nichifor. Sfantul Nichifor a trait pe vremea imparatilor Valerian si Galin, si era om.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: luni 11 februarie 2019. Berbecii trebuie sa fie blanzi cu ei, Gemenii scapa de stres

HOROSCOP Iata pentruLUNI 11 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la ArhanghelulMihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziuacu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 11 februarie, vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Pe parcursul zilei innorarile se vor accentua treptat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde temporar.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Gemenii au norocul de partea lor, cine stie ce se intampla cu Balantele

Iata horoscopul zilei de LUNI 11 FEBRUARIE 2019; este o zi linistita si chiar lenesa, mai ales dimineata, din cauza Lunii in Taur ce ia totul usurel usurel, deci nu are sens sa grabim lucrurile. Ce lucruri.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,36 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER 0,43 mg/l; pH.

HOROSCOP 11 februarie, cu Camelia Patrascanu.Fecioarele fac strategii pentru viitor, Balantele rezolva probleme de familie

Este o zi a prestantei si trebuie sa fim siguri de convingerile noastre si sa ni le asumam cu foarte multa verticalitate, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - intalniri.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Scorpionii trebuie sa fie precauti, Pestii au noroc la bani

Un inceput de saptamana bogat din punct de vedere astral si cu multa incarcatura pentru mai multe zodii. Iata cum arata previziunile astrologice pentru11 FEBRUARIE.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI11 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Rac -Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita, dar de data aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )