Libnet.ro
UNICEF

22:45

CALENDAR ORTODOX 11 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 11 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Apostol Filip, unul din cei sapte diaconi, nu trebuie confundat cu Apostolul Filip, cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru Iisus. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 9 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Iacoba fost fratele Sfantului Apostol Matei, iar tatal lor se numea Alfeu. A fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mantuitorului Iisus Hristos si a propovaduit cuvantul.

CALENDAR ORTODOX 10 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Ambrozie de la Optina este cinstit pe 10 octombrie. Sfantul Ambrozie de la Optina este unul dintre cei mai renumiti sfinti pe care i-a dat lum.

CALENDAR ORTODOX 8 OCTOMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Pelaghia a trait in secolul al V lea. A fost inzestrata de Dumnezeu cu o frumusete trupeasca nemaivazuta. Inainte de a se converti la crestinism, se numea Margareta. Si-a.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 OCTOMBRIE. Balantele trebuie sa fie rabdatoare cu partenerii, Berbecii au nevoie de o discutie serioasa cu jumatatea lor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 11 OCTOMBRIE 2019. Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o schimbare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 11 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne ofera, practic, o zi libera de.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 11 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 11 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta -Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti,.

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzata pe Pro TV. Editia de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea Romaniei va incepe de la 20:30, la fel cum s-au obisnuit si pana acum telespectatorii. Multi sunt curiosi sa vada ce momente au fost pregatite de catre concurenti. Dar si cu ce reactii spontane ii vor intampina .

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Sezonul 7 iUmor continua la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo si Mihai Bendeac vor fi din nou pusi in situatii stanjenitoare. Emisiunea poate fi urmarita si in format live video online. Episodul 5 din iUmor, .

Curs valutar BNR vineri, 11 octombrie: Cat costa euro la casele de schimb

BNR va emite noul curs valutar, vineri, 11 octombrie 2019. in jurul orei 13, costul monedelor lumii va fi afisat atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cotatiile valutelor lumii vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR vineri, 11 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 octombrie. Taurii trebuie sa curete negativitatea, Gemenii trebuie sa ramana in prezent si sa actioneze

Iata pentru VINERI 11 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )