Libnet.ro
UNICEF

22:16

CALENDAR ORTODOX 12 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Sava s-a nascut in anul 334, intr-un sat din zona Buzaului. Parintele sau duhovnicesc era preotul Sansala. Cei doi erau calugari misionari in tinutul Buzaului unde,. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica s-a nascut in Bucuresti, pe 7 octombrie 1787. La varsta de 20 de ani ajunge la manastirea Cernica, din apropierea Bucurestilor. La cererea.

CALENDAR ORTODOX 9 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Eupsihie s-a nascut intr-o familie de nobili crestini fiind crescut de mic in dragostea de Dumnezeu si de semeni. In timpul domniei lui Iulian Apostatul, pe cand intaistatator al Bi.

CALENDAR ORTODOX 10 APRILIE.Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Terentie, African, Maxim si Pompie; Denia Canonului Mare CALENDAR ORTODOX 10 APRILIE. Sfintii Mucenici Terentie, African, Maxim, Pompie, si a celor.

HOROSCOP 12 APRILIE. Taurii se simt haotici, Gemenii trebuie sa faca eforturi pentru a-si depasi problemele

Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 12 APRILIE 2019. Criza sau nu?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa sunt.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Nu te opri din ascensiunea ta profesionala, nu te crampona de un job care, momentan, iti inspira stabilitate. Chiar daca nu esti un mare.

Curs valutar BNR azi, 12 aprilie: Cotatia valutelor internationale pentru week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis cursul valutar vineri, 12 aprilie, la ora 13:00. Acesta este valabil pe parcursul intregului week-end. Moneda europeana s-a depreciat usor, pentru a doua zi consecutiva -0. 0009 lei) in timp ce dolarul american a inregistrat o scadere de 0,0130 lei. Francul elvetian e in scadere cu 0,0094 lei, iar [] .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 12 aprilie. Berbecii au parte de revelatie, Gemenii au dreptul sa fie neconventionali

Iata pentru VINERI 12 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 aprilie. Nu scapam de ploi

Vineri, 12 aprilie, vremea se va mentine inchisa si temporar vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )