Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 12 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Simeon Noul Teolog este praznuit de Biserica Ortodoxa in ziua de 12 martie. Pentru a incerca sa reconstituim intr-un mod obiectiv si complet personalitatea duhovniceasca a Sfantului Simeon si activitatea sa de egumen al Manastirii Sfantului Mamas, de indrumator de suflete si de reinnoitor al vietii monahale, se impune mai intai, pe langa un studiu comparativ al scrierilor sfantului, si un studiu al datelor istorice pe care le gasim in Viata scrisa de catre Nichita Stithatul. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Sofronie s-a nascut la Damasc, in Siria de astazi, in jurul anului 550. In anul 570, calatorind prin Palestina pentru a se inchina la Locurile Sfinte, intra in Manastirea Sfantului Teodosie cel Mare, situata in apropierea Ierusalimului, ca ucenic al monahului Ioan Moshu.

CALENDAR ORTODOX 10 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Mucenic Codrat a fost nascut in munti, din cauza persecutiilor impotriva crestinilor din secolul al III lea. Dupa nasterea acestuia, mama sa Rufina, o femeie binecredincioasa, a trecut la cele vesnice.

CALENDAR ORTODOX 9 MARTIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfintii 40 de Mucenici au patimit in localitatea Sevastia din Armenia, in vremea domniei imparatului Liciniu 307-323), la porunca guvernatorului Agricola. Cei 40 de mucenici erau soldati care au marturisit ca sunt crestini si din acest motiv au refuzat sa jertfeasca idolilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 MARTIE 2020 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 MARTIE 2020 pentru Zodia Gemeni -Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care sta la baza reusitei tale de astazi. Mai sunt inca persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 martie. Scorpionii se relaxeaza prin scris, Gemenii au oportunitati in cariera

Iata pentru JOI 12 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 12 MARTIE. Taurii sunt plini de dorinta, Racii sunt foarte ocupati

Iata horoscopul zilei de azi JOI 12 MARTIE 2020 ; Mercur este direct de 2 zile insa nu la capacitate deplina, perioada de umbra post-retrograda dureaza pana pe 29 martie. Avem o luna in care informatiile inca pot crea confuzie, haos dar avem speranta de redresare la inceput de aprilie.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 MARTIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 12 MARTIE 2020 pentru Zodia Sagetator -Banii sunt una din preocuparile tale principale. Tot ce este legat de venituri si cheltuieli iti este pe plac, pentru a crea adevarate.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 12 martie 2020 LIVE

Jocul Loto 649 este unjoc de tip loto,in care numerele dintre care participantii si le aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta simpla avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelaltejocuri de tip loto, particularizand la 6 numere din 49. Rezultatele .

Curs valutar BNR, joi, 12 martie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul

BNR va emite un nou curs valutar joi, 12 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR joi, 12 martie 2020 Banca Nationala a RomanieiBNR) va actualiza valoarea monedelor lumii joi, 12 martie 2020. Data .

HOROSCOP DRAGOSTE 12 MARTIE. Gemenii trebuie sa evite greselile din trecut, Balantele sunt confuze

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 12 MARTIE 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )