Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 15 aprilie. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 15 aprilie. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 15 aprilie. in aceasta luna, in ziua a cincisprezecea, pomenirea sfintilor apostoli, din cei saptezeci, Aristarh, Pud si Trofim. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 13 aprilie. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 13 aprilie. Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

Calendar ortodox 14 aprilie. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 14 aprilie. In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci intelepte si cinci neintelepte, care se pregatesc pentru nunta.

Calendar ortodox 12 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 12 aprilie. Intrarea Domnului in Ierusalim inaugureaza ultima saptamana din viata Sa pamanteasca. Astfel, din aceasta zi incepe Saptamana Patimilor. In toate bisericile se oficiaza in fiecare seara Deniile, slujbe prin care credinciosii sunt chemati sa-L insoteasca pe Hristos pe drumul crucii, pana la moartea si Invierea Sa.

Horoscop dragoste 15 aprilie. Gemenii trebuie sa caute energia in cuplu, Varsatorii sunt optimisti

Horoscop dragoste 15 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 15 APRILIE 2020. O conjunctie intre Luna si lordul karmei Saturn ne reaminteste ca ideile briliante sunt cel mai sigur de lansat in Univers cand ne aflam pe o platforma de siguranta.

Horoscop 15 aprilie. Balantele trebuie sa dea mai multa libertate persoanei iubite, Capricornii se elibereaza

Horoscop 15 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 15 APRILIE 2020; suntem incurajati sa gandim tot ce e mai bun despre oameni, chiar si cand ei se comporta gresit sau negativ, iar asta se intampla cand Luna este in idealistul Varsator asa cum este azi.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 15 aprilie. Leii trebuie sa scape de frica, Scorpionii sunt creativi

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 15 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 aprilie. Berbecii trebuie sa asculte doar de iubire, Fecioarele au incredere in ceea ce fac

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 15 APRILIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop tarot 15 aprilie. Berbecii sunt indecisi, Racii castiga mult prin bunatate

Horoscop tarot 15 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Crestinii ortodocsi intra Saptamana Patimilor. Ce e interzis sa faci in aceste zile, cum atragi sporul si sanatatea

Crestinii ortodocsi intra luni, 13 aprilie in Saptamana Mare, ultima din Postul Pastelui in care, la biserici se fac slujbe numite Denii, pentru pomenirea ultimelor zile ale lui Hristos pe Pamant. Pentru a avea parte de sanatate si prosperitate tot anul, romanii respecta obiceiuri si traditii transmise din stramosi.

Horoscop rune 15 aprilie. Gemenii trebuie sa fie atenti la interpretari, Fecioarele gasesc lumina si echilibrul

Horoscop rune 15 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 15 APRILIE 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )