Libnet.ro
UNICEF

23:45

CALENDAR ORTODOX 17 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 17 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Miron preotul a trait in Ahaia, in timpul imparatului Deciu 249-251). O multime de pagani a intrat in biserica in care slujea Sfantul Miron, in ziua praznuirii Nasterii. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 14 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Miheia a facut parte din tribul lui Iuda. Este cunoscut si sub numele de Moresitul, de la numele satului in care s-a nascut - Moreset. A prorocit 84 de ani, cu 660 inainte.

CALENDAR ORTODOX 16 AUGUST. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfintii Martiri Brancoveni: Constantin Voievod cu fiii sai, Constantin, Stefan, Radu, Matei si sfetnicul Ianache, sunt praznuiti pe 16 august. Domnia lui Constantin Brancoveanu a inceput.

CALENDAR ORTODOX 15 AUGUST. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Adormirea Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Despre aceasta sarbatoare nu gasim informatii in Sfintele Evanghelii, ci numai in Traditia Bisericii. Potrivit acestei Traditii, Maica.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 august. Berbecii trebuie sa fie concentrati pe prezent, Gemenii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 17 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

VREMEA 17 AUGUST. Schimbare radicala de temperaturi

Vremea va fi racoroasa, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 29 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 AUGUST. Varsatorii trebuie sa vorbeasca deschis cu persoana iubita, Leii sunt plini de senzualitate

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 17 AUGUST 2019. Romantismul este punct forte pe agenda zilei pentru ca Luna este in Pesti dupa ce a.

HOROSCOP 17 AUGUST. Balantele sunt sub presiune, Scorpionii se simt obositi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 17 AUGUST 2019; romantismul este punct forte pe agenda zilei pentru ca Luna este in Pesti dupa ce a fost plina in Varsator joi si este in conjunctie.

Telefonul Luizei Melencu s-a activat din nou sambata dimineata, 17 august. Mesajul suspect primit de bunicul fetei

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta la Caracal in luna aprilie, a primit in noaptea dintre vineri spre sambata, 17 august, un mesaj care indica faptul ca numarul de telefon al nepoatei sale este activ.

HOROSCOP 17 august, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de bani. Scorpionii au o zi de succes

HOROSOCOPCamelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 august. E bine sa fim atenti la sanatatea noastra si la cei din jur. HOROSOCOP Berbec - au nevoie sa.

HOROSCOP 17 august. Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!

Horoscop Berbec. Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )