Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calendar ortodox 17 decembrie. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 17 decembrie. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Prorocul Daniel este cinstit pe 17 decembrie. Sfantul Proroc Daniel s-a nascut din semintia lui Iuda, semintie imparateasca. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos. Cand Ierusalimul a fost cucerit de imparatul babilonean Nabucodonosor, Daniel si tinerii Anania, Azaria si Misail au fost luati robi. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 16 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Agheu a fost unul din ultimii proroci ai Vechiului Testament . Numele Agheu inseamna sarbatoare, cel ce sarbatoreste sau cel ce este sarbatorit.

CALENDAR ORTODOX 15 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Elefterie s-a nascut in Roma intr-o familie de nobili crestini. De mic a ramas orfan de tata fiind crescut numai de mama sa, Antia, care, potrivit traditiei, fusese botezata de catre Sfantul Apostol Pavel.

Sarbatoare mare, marti, in calendarul ortodox: Sute de mii de romani isi sarbatoresc ziua de nume

In fiecare an la data de 17 decembrie este praznuit Sfantul Prooroc Daniel, dar si a celor trei tineri Anania, Azaria si Misail. Aflati in postul Craciunului, credinciosii au in aceasta zidezlegare la ul.

CALENDAR ORTODOX 14 DECEMBRIE. Ce sfinti mari sunt sarbatoriti astazi?

Sfintii Mucenici Tirs, Calinic, Filimon si Apolonie au trait in timpul persecutiilor impotriva crestinilor, in secolele III si IV. Din Sinaxar aflam ca in timp ce un dregator imparatesc calatorea in Helespont, a fost intampinat de Tirs, marturisitor al lui Hristos.

Prognoza ANM, marti, 17 decembrie. Vesti bune de la meteorologi. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii meteo de la ANM au emis prognoza pentru aceasta saptamana. Ce vesti aduc expertii pentru ziua de marti, 17 decembrie 2019? Cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza ANM, marti, 17 decembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 16 22 decembrie. Expertii meteo anunta ca Romania .

HOROSCOP DRAGOSTE 17 DECEMBRIE. Gemenii au parte de zile fierbinti alaturi de persoana iubita, Capricornii sunt irascibili

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 decembrie 2019. Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus. Se reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Gemenii comunica mult, Scorpionii se bucura de viata

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 DECEMBRIE 2019; Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus, deci ne reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa.

Curs valutar BNR, marti, 17 decembrie. Cresterea euro da semne de oboseala?

BNR va emite noul curs valutar marti, 17 decembrie, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, marti, 17 decembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii marti, 17 decembrie 2019, in jurul orei .

Ordinul dat de seful Securitatii pe 17 decembrie 1989: Se lichideaza radical. Iulian Vlad s-a prezentat ulterior, ani la rand, drept ingerul dreptatii

La represiunea din Timisoara din 17 decembrie 1989 au participat forte ale Armatei, ai Militiei, si Securitatii. Fostii sefi ai Securitatii au incercat in cei 30 de ani trecuti de la Revolutie sa se spele pe maini, spunand ca ei nu au tras.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 decembrie. Balantele primesc binecuvantarea, Leii isi gasesc linistea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 17 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )