Libnet.ro
UNICEF

09:45

CALENDAR ORTODOX 17 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 17 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Marina s-a nascut din parinti pagani, in Antiohia Pisidiei. Sfanta Marina a primit invatatura despre Hristos la varsta de doisprezece ani. Dupa moartea mamei sale, tatal sau nu a mai. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 14 IULIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Nicodim Aghioritul este praznuit pe 14 iulie. Sfantul Nicodim Aghioritul s-a nascut in anul 1749 in orasul Naxos, situat in sud-estul arhipelagului Ciclade din Marea Egee. Pana la intra.

CALENDAR ORTODOX 16 IULIE. Ce sfant sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfantul Atinoghen a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). Sfantul Atinoghen a vietuit impreuna cu zece ucenici intr-o manastire de langa cetatea Sevastiei si a fost episcop al.

CALENDAR ORTODOX 15 IULIE. Ce sfanta sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfanta Iulita a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). A ramas vaduva la putin timp dupa nasterea fiului ei, Chiric. Cand Diocletian a.

Curs valutar BNR, miercuri, 17 iulie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 17 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7345 lei in crestere cu 0,0005) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 iulie. Taurii trebuie sa aiba incredere in planul divin, Racii au parte de triumf

Iata pentru MIERCURI 17 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IULIE. Scorpionii sunt certati de parteneri ca i-au neglijat, Pestii trebuie sa mentina armonia in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 17 IULIE 2019. Venus e in Rac si raspunde de relatiile tuturor, de tot ce iubim. Azi e in opozitie cu Saturn, lordul karmei si al.

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus.

Macro Newsletter - 17 Iulie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a scazut pes-te asteptari si in iulie 2019, cu 3,4 puncte, pana la -24,5 puncte, cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la -1,1 puncte, de la 7,8 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a scazut cu 0,1 puncte, pana la -20,3 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,9 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -10,6 puncte. Sursa: ZEW).

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )