Libnet.ro
UNICEF

09:15

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus. continuă pe Antena3

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP 15 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii rezolva probleme administrative, Gemenii pot face investitii bine gandite

Creativitate profesionala, iar cei care sunt in vacanta au sanse sa fie buni coordonatori. Aveti un cuvant foarte puternic de spus, lucru care va aduce si.

HOROSCOP 17 iulie. Taurii nu trebuie sa creada ce li se spune. Racii pot face bani pe cont propriu

Horoscop Berbec. O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese i.

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au o zi plina de intelepciune, Leii muncesc mult

O zi saturniana, intelepciune si simt al datoriei. Au o zi plina de intelepciune in care isi impun cu celeritate argumente si vointa. Taurii.

HOROSCOP saptamana 15-21 iulie cu Camelia Patrascanu. Balantele vindeca o relatie delicata. Varsatorii au parte de bani

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 15-21 iulie. HOROSCOP Berbec - au toate motivele sa se gandeasca la rolul lor in famlie. Luni si marti pot.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 15 -21 iulie, cu Camelia Patrascanu. Vom rezolva probleme emotionale si ne vom relaxa de minune

Camelia Patrascanu a prezentat duminica dimineata, la Antena 3, trendul astral al saptamanii 15-21 iulie. Va fi luna plina sub patronajul Racului. Luni si marti suntem sub.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 iulie. Taurii trebuie sa aiba incredere in planul divin, Racii au parte de triumf

Iata pentru MIERCURI 17 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IULIE. Scorpionii sunt certati de parteneri ca i-au neglijat, Pestii trebuie sa mentina armonia in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 17 IULIE 2019. Venus e in Rac si raspunde de relatiile tuturor, de tot ce iubim. Azi e in opozitie cu Saturn, lordul karmei si al.

HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Horoscop 18 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 18 iulie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )