Libnet.ro
UNICEF

06:00

CALENDAR ORTODOX 18 IANUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 18 IANUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe Sfintii Atanasie si Chiril in fiecare an pe 18 ianuarie. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 16 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Pe 16 ianuarie serbam inchinarea cinstitului lant al Sfantului Apostol Petru. Din Faptele Apostolilor 12, 1-11) aflam ca in anul 42 d. Hr, regele Irod Agripa a poruncit ca Sfantul Apostol Petru sa fie intemnitat si legat in lanturi. Petru este dezlegat si eliberat de un inger. Lantul cu care a fost legat Petru tamaduia neputintele si gonea duhurile cele viclene, iar cel ce se atingea de acest lant se sfintea.

CALENDAR ORTODOX 17 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Antonie cel Mare a trait in secolul al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vietii calugaresti. Nascut in satul Coma din Egiptul de Mijloc in anul 251, acest mare luminator al credintei a fost fiul unor tarani crestini instariti. In acest mediu a deprins calea credintei.

CALENDAR ORTODOX 15 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Pavel Tebeul a trait in secolul al III lea. Este considerat in istoria monahismului, drept primul ascet care s-a retras in cele mai dinauntru ale pustiei, primul eremit sau pustnic. Informatiile despre viata Sfantului Pavel Tebeul, le avem datorita intalnirii sale cu Sfantul Antonie.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 IANUARIE. Leii trebuie sa acorde mai multa importanta relatiei de cuplu, Balantele sunt pline de pasiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 18 IANUARIE 2020. Astazi are loc o cuadratura intre planeta comunicarii si gandirii Mercur si planeta Uranus, a rebeliunii, socului, imprevizibilitatii. E un aspect important mai ales ca Mercur e de doua zile in Varsator, zodie coordonata chiar de Uranus. Ca atare, intrebarea zilei este: ai ceva arzator de comunicat? Poate vorbele altcuiva te-au prins cu garda jos? Este ziua in care sa iti rostesti adevarul. Este eliberator.

HOROSCOP 18 IANUARIE. Berbecii dau dovada de tact, Fecioarele au parte de conversatii oneste

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 18 IANUARIE 2020; astazi are loc o cuadratura intre planeta comunicarii si gandirii Mercur si planeta Uranus, a rebeliunii, socului, imprevizibilitatii. E un aspect important mai ales ca Mercur e de doua zile in Varsator, zodie coordonata chiar de Uranus.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IANUARIE 2020 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 18 IANUARIE 2020 pentru Zodia Leu -Sunt momente cand trebuie sa mai lasi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. in aceeasi situatie te afli si.

Danca: Pentru luna ianuarie, alocatiile sunt deja majorate cu 3,8%

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca alocatiile pentru copii au crescut de la inceputul acestui an, iar pentru luna ianuarie acestea sunt majorate cu 3,8%.

HOROSCOP 18 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Zi de distractie! Balantele au bani de cheltuit, Gemenii muncesc pentru ca au nevoie de aprecierea celorlalti

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18 ianuarie. Zi de distractie si relaxare. Luna este in Scorpion, deci ne permitem inclusiv o mancare buna.

Live Stream Online Puterea Dragostei, pe Kanal D Editia de sambata, 18 ianuarie

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzata sambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de pe 18 ianuarie .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 18 ianuarie. Taurii au parte de compasiune, Scorpionii au nevoie de iertare

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 18 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )