Libnet.ro
UNICEF

15:30

CALENDAR ORTODOX 18 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 18 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca s-a nascut in Antiohia Siriei. Il intalneste pe Hristos in Teba Boetiei, loc in care se ingrijea de bolnavi in calitatea sa de medic. Crezand in. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 17 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Osea a fost fiul lui Beyri, din tribul lui Isahar. A prorocit cu opt sute de ani inainte de Nasterea lui Hristos, pe cand evreii din Samaria au fost luati in robia.

CALENDAR ORTODOX 15 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Mucenic Luchian s-a nascut din parinti nobili, in cetatea Samosata Siria). Ramas orfan la varsta de 12 ani, si-a daruit averea saracilor.

CALENDAR ORTODOX 16 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Mucenic Longhin Sutasul a facut parte din armata condusa de Pontiu Pilat. El a fost cel care a avut in comanda paza Crucii la Rastignirea Domnului si paza Sfantului.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 OCTOMBRIE. Sagetatorii au parte de o zi minunata in cuplu, Pestii isi deschid liniile de comunicare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 18 OCTOMBRIE 2019. Luna este in Gemeni astazi, deci nu te mira daca te simti ba imprastiat ba dornic de conversatii si sociabil.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Leii sunt iritati, Scorpionii se simt sub presiune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 18 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Gemeni astazi, deci nu te mira daca te simti ba imprastiat ba dornic de conversatii si sociabil. Luna plina de acum cinci.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti - Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara - Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Una dintre zodii are o relatie complicata cu banii!

Horoscop 18 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 18 octombrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 octombrie. Racii actioneaza cu credinta, Berbecii trebuie sa aiba rabdare

Iata pentru VINERI 18 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )