Libnet.ro
UNICEF

22:45

CALENDAR ORTODOX 15 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 15 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Mucenic Luchian s-a nascut din parinti nobili, in cetatea Samosata Siria). Ramas orfan la varsta de 12 ani, si-a daruit averea saracilor. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 12 OCTOMBRIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Tarah, Prov si Andronic au vietuit in vremea imparatului Diocletian 284-305) si au murit pentru ca au refuzat inchinarea in fata idolilor. Tarah s-a nascut in.

CALENDAR ORTODOX 13 OCTOMBRIE. Ce sarbatorim astazi

Biserica Ortodoxa sarbatoreste pe 13 octombrie si Aducerea moastelor Sfantului Apostol Andrei la Iasi. Mentionam ca in anul 1996 a fost adusa la Iasi, racla cu capul Sfantului Apostol.

CALENDAR ORTODOX 14 OCTOMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Anul acesta, alaturi de moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, pelerinii vor putea cinsti moastele Sfantului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, care vor fi aduse din Insula Corfu, Greci.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de echilibru in viata de cuplu, Scorpionii incearca sa depaseasca orice obstacol

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 15 OCTOMBRIE 2019. Mercur isi da mana astazi cu Saturn si Neptun, ajutandu-te sa gasesti exact cuvintele magice de care ai.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie sa aiba rabdare, Pestii se simt bine

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 15 OCTOMBRIE 2019; Mercur isi da mana astazi cu Saturn si Neptun, ajutandu-te sa gasesti exact cuvintele magice de care ai nevoie intr-un dialog.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 octombrie. Berbecii sunt lideri, Varsatorii se vindeca prin muzica

Iata pentru MARTI 15 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Curs valutar BNR, marti, 15 octombrie: Ce veste primesc romanii cu credite in euro

BNR va emite noul curs valutar, marti, 15 octombrie. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiilor bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR, marti, 15 octombrie Banca Nationala a Romaniai BNR) .

CURS VALUTAR 15 octombrie 2019. Ce se intampla cu leul

CURS BNR 15 octombrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7524 1 Dolar S. A USD 4,3164 1 Dolar.

HOROSCOP 15 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii importante. Pestii vor primi bani pe proiectele lor

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 octombrie. Trebuie sa fim indrazneti, mai ales cand e vorba de bani. Berbec - ziua poate aduce idei.

HOROSCOP rune pentru 15 octombrie. Capricornii sunt frustrati din cauza banilor, Berbecii trebuie sa fie atenti la pericole

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 15 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ALGIZ cu fata in sus) : Este posibil ca in calea ta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )